Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen

WEBSHOP

Her i webshoppen kan du købe e-bøger om fyldte chokolader

I webshoppen finder du naturligvis bestselleren "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", som er Tines ekstremt praktiske grundbog inden for fyldte chokolader. 

Derudover findes der i webshoppen en e-bog om chokoladebarer med både opskrifter på fyld og anvisninger til designs til Tines versioner af fem forskellige chokoladebarer.

I webshoppen vil der løbende blive tilføjet kortere e-bøger med et særligt udvalgt tema. Disse vil indeholde opskrifter på fyld til fyldte chokolader eller anvisninger på designs lavet med forskellige dekorationsteknikker - eller begge dele.


Om chokolade e-bøgerne i webshoppen

FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide

Her i webshoppen finder du bestselleren "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", som er Tines ekstremt praktiske grundbog inden for fyldte chokolader. E-bogen findes i både en dansk og en engelsk version, og den er solgt i mange eksemplarer i Danmark og i resten af verden. 

"FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide" indeholder vanvittigt mange praktiske tips til alle led i arbejdsprocessen, som er til gavn for både nybegyndere, som gerne vil lære at temperere chokolade og arbejde med farvet kakaosmør - og for øvede og mere erfarne chokolademagere.

E-bogen indeholder også 24 opskrifter på fyld til fyldte chokolader, herunder opskrifter på mange forskellige varianter af chokoladeganache. Alle fyld er balanceret, smager mega lækkert og kan holde sig i 1-2 måneder. Det skal forstås sådan, at samtlige fyld vil smage godt i 2 måneder, men at et par af fyldene dog vil smage af mest den første måned. I e-bogen får du også anvisninger på forskellige dekorationsteknikker og designs, som du kan bruge, hvis du vil dekorere dine fyldte chokolader med farvet kakaosmør.

Derudover indeholder "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide" naturligvis udførlige og letforståelige trin for trin guides til temperering af chokolade og farvet kakaosmør, lige som du også - trin for trin - bliver guidet i dekorering af forme, støbning af skaller, fyldning og lukning. 

I e-bogen får du også viden om, hvordan du opnår at lave smukke, skinnende chokolader, og e-bogen har desuden et helt kapitel kun om airbrushing med farvet kakaosmør. Airbrush-kapitlet indeholder alt du skal vide om airbrushing relateret til fyldte chokolader, herunder få liv i din airbrush, lær din airbrush at kende, og få styr på hvad du skal regulere, hvis airbrushen ikke sprayer jævnt og pænt (eller slet ikke sprayer).

"FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide" indeholder også kapitler om fysikken bag chokoladetemperering, om egenskaberne ved forskellige sukkerarter (og hvorfor det fx er en god idé at kombinere flere forskellige sukre i en ganache fremfor alene at bruge glukosesirup), om rengøring af forme og udstyr, om opbevaring og holdbarhed af chokoladerne og anbefalinger i forhold til udstyr og ingredienser.

I shoppen kan du se indholdsfortegnelsen og udvalgte sider fra "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide".CHOKOLADEBARER - luksusversioner

I webshoppen blive der løbende tilføjet kortere e-bøger med et særligt udvalgt tema. Disse vil indeholde opskrifter på fyld til fyldte chokolader eller anvisninger på designs lavet med forskellige dekorationsteknikker med farvet kakaosmør - eller begge dele.

Lige nu findes der i webshoppen en e-bog om chokoladebarer med både opskrifter på fyld og anvisninger til designs til Tines luksusversioner af fem forskellige chokoladebarer. I e-bogen "CHOKOLADEBARER" får du således opskrift på hjemmelavet Snickers, opskrift på hjemmelavet Lion Bar, opskrift på hjemmelavet Bounty, opskrift på hjemmelavet Mars og opskrift på hjemmelavet Twix. Derudover får du i "CHOKOLADEBARER" anvisninger på dekoration med farvet kakaosmør - af alle fem chokoladebarer. Gå direkte til "CHOKOLADEBARER".