TINE PREFERS CHOCOLATE

Her i webshoppen kan du købe e-bøger om fyldte chokolader

I webshoppen finder du naturligvis bestselleren "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", som er min ekstremt praktiske grundbog inden for fyldte chokolader. 

Derudover findes der i webshoppen to forskellige e-bøger om chokoladebarer, som hver indeholder både opskrifter på fyld og anvisninger til designs til mine versioner af fem forskellige chokoladebarer. Du finder også en e-bog med opskrifter på lækre fyldte chokolader med friske smage, der passer perfekt til foråret, en sommerfin e-bog med opskrifter på de lækreste sommerlige fyldte chokolader med blåbær, rabarber og jordbær, en e-bog med opskrifter på lækre fyldte chokolader med efterårssmage samt en e-bog om dekoration uden brug af airbrush

I webshoppen vil der løbende blive tilføjet kortere e-bøger med et særligt udvalgt tema. Disse vil indeholde opskrifter på fyld til fyldte chokolader eller anvisninger på designs lavet med forskellige dekorationsteknikker - eller begge dele.


Om chokolade e-bøgerne i webshoppen

FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide

Her i webshoppen finder du bestselleren "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", som er min ekstremt praktiske grundbog inden for fyldte chokolader. E-bogen findes i både en dansk og en engelsk version, og den er solgt i mange eksemplarer i Danmark og i resten af verden. 

"FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide" indeholder vanvittigt mange praktiske tips til alle led i arbejdsprocessen, som er til gavn for både nybegyndere, som gerne vil lære at temperere chokolade og arbejde med farvet kakaosmør - og for øvede og mere erfarne chokolademagere.

E-bogen indeholder også 24 opskrifter på fyld til fyldte chokolader, herunder opskrifter på mange forskellige varianter af chokoladeganache. Alle fyld er balanceret, smager mega lækkert og kan holde sig i 1-2 måneder. Det skal forstås sådan, at samtlige fyld vil smage godt i 2 måneder, men at et par af fyldene dog vil smage af mest den første måned. I e-bogen får du også anvisninger på forskellige dekorationsteknikker og designs, som du kan bruge, hvis du vil dekorere dine fyldte chokolader med farvet kakaosmør.

Derudover indeholder "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide" naturligvis udførlige og letforståelige trin for trin guides til temperering af chokolade og farvet kakaosmør, lige som du også - trin for trin - bliver guidet i dekorering af forme, støbning af skaller, fyldning og lukning. 

I e-bogen får du også viden om, hvordan du opnår at lave smukke, skinnende chokolader, og e-bogen har desuden et helt kapitel kun om airbrushing med farvet kakaosmør. Airbrush-kapitlet indeholder alt du skal vide om airbrushing relateret til fyldte chokolader, herunder få liv i din airbrush, lær din airbrush at kende, og få styr på hvad du skal regulere, hvis airbrushen ikke sprayer jævnt og pænt (eller slet ikke sprayer).

"FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide" indeholder også kapitler om fysikken bag chokoladetemperering, om egenskaberne ved forskellige sukkerarter (og hvorfor det fx er en god idé at kombinere flere forskellige sukre i en ganache fremfor alene at bruge glukosesirup), om rengøring af forme og udstyr, om opbevaring og holdbarhed af chokoladerne og anbefalinger i forhold til udstyr og ingredienser.

I shoppen kan du se indholdsfortegnelsen og udvalgte sider fra "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide".


CHOKOLADEBARER - luksusversioner

I webshoppen blive der løbende tilføjet kortere e-bøger med et særligt udvalgt tema. Disse vil indeholde opskrifter på fyld til fyldte chokolader eller anvisninger på designs lavet med forskellige dekorationsteknikker med farvet kakaosmør - eller begge dele.

Lige nu findes der i webshoppen en e-bog om chokoladebarer med både opskrifter på fyld og anvisninger til designs til mine luksusversioner af fem forskellige chokoladebarer. I e-bogen "CHOKOLADEBARER" får du således opskrift på hjemmelavet Snickers, opskrift på hjemmelavet Lion Bar, opskrift på hjemmelavet Bounty, opskrift på hjemmelavet Mars og opskrift på hjemmelavet Twix. Derudover får du i "CHOKOLADEBARER" anvisninger på dekoration med farvet kakaosmør - af alle fem chokoladebarer.

Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 45 dage. Gå direkte til "CHOKOLADEBARER".


SOMMERDESSERTER - i en fyldt chokolade

I webshoppen finder du også den sommerfine e-bog "SOMMERDESSERTER - i en fyldt chokolade".

I e-bogen får du opskrifter på fyld til tre fyldte chokolader med henholdvis blåbær, rabarber og jordbær. De tre sommerlige chokolader er sammensat med inspiration fra tre skønne sommerdesserter:

Blåbærtærte
Kraftig blåbærkompot med en på én gang fast og cremet kaffeganache samt kakaomørdejscrunch.

Rabarbertrifli
Fast og syrlig/sød rabarberkompot med vaniljeganache samt makronbund med fuld smæk på smagen.

Jordbærkage
Den lækreste jordbærkaramel, lækker chokoladeganache samt cremet mazaringanache.

Hver af de tre chokolader indeholder tre forskellige fyld, og ens for dem alle tre er, at der er fuld smæk på smagen. 

De tre chokolader har en holdbarhed på mindst 45 dage. Gå direkte til "SOMMERDESSERTER - i en fyldt chokolade".


DEKORATION UDEN AIRBRUSH - smukke designs

Denne e-bog har været længe ventet af mange. E-bogen indeholder trin for trin anvisninger på designs, som kan skabes uden brug af en airbrush. Det er jo langt fra alle chokoladeentuisiaster, der har lyst eller mulighed for at dekorere chokolader med en airbrush - og den gode nyhed til alle jer er, at det er fuldt ud muligt at lave super smukke designs uden en airbrush. I stedet bruger du dine hænder, pensler og andre redskaber.

Er du i tvivl, om det kan lade sig gøre, så tag blot et kig på e-bogen lige her, hvor du kan se billeder af de designs, som du får anvisninger på i e-bogen.

I e-bogen får du udførlige trin for trin beskrivelser af, hvordan du laver de enkelte designs - med tilhørende procesbilleder til hvert enkelt trin samt anbefalinger til valg af farver, chokoladetype, forme, temperatur af formen og endelig særskilte tips til det pågældende design.

Gå direkte til "DEKORATION UDEN AIRBRUSH - smukke designs".


EFTERÅR - fyldte chokolader i to lag

I september 2023 så endnu en temabaseret opskriftsbog dagens lys, nemlig denne efterårsbog med lækre fyldte chokolader med skønne efterårssmage. I e-bogen får du opskrifter på fyld til fire forskellige fyldte chokolader (i alt otte fyld):

Chai Latte & Brombær
Fyldig chokoladekaramel med et hint af chai latte samt en fast chokoladetrøffel med let syrlighed fra brombærrene.

Æble & Makron
Frisk og syrlig æblekompot samt crunchy makronlag.

Tahin/Kanel & Bastogne
Kanelkrydret ganache lavet på tahin samt kikselag lavet med Bastognekiks og mandelpraliné.

Orange & Gianduja
Orangekaramel lavet på hele appelsiner samt crunchy hasselnøddegianduja.

Du kan købe ingredienserne til efterårschokoladerne i et almindeligt velassorteret supermarked. De færdige chokolader kan holde sig i minimum 45 dage.

Gå direkte til "EFTERÅR - fyldte chokolader i to lag".


FLERE CHOKOLADEBARER - luksusversioner

"FLERE CHOKOLADEBARER" er opfølgeren til den ekstremt populære første en e-bog om chokoladebarer. I "FLERE CHOKOLADEBARER" får du designanvisninger og opskrifter på fyld til hjemmelavede Ferrero Rocher-barer, Toblerone, Bueno, After Eight og Daim.

Gå direkte til "FLERE CHOKOLADEBARER".


FORÅR - fyldte chokolader i to lag

I foråret 2024 ser endnu en temabaseret opskriftsbog dagens lys, nemlig denne forårsbog med lækre fyldte chokolader med friske forårssmage. I e-bogen får du opskrifter på fyld til fire forskellige fyldte chokolader (i alt otte fyld):

Citron/Lakrids & Digestive
Super enkelt og super lækkert citron/lakrids-fyld samt crunchy kikselag med Digestivekiks. 

Jordbær & Kaffe
Sød og cremet jordbærkompot samt klassisk kaffeganache med crunch. 

Lys chokolade & Passionsfrugt
Lækker chokoladeganache baseret på lys chokolade samt sødt/syrligt crunchy passionsfrugtfyld. 

Pistacie & Oreo
Mild og fin pistaciecreme samt Oreokikselag med et hint af lime. 

Du kan købe ingredienserne til forårschokoladerne i et almindeligt velassorteret supermarked. De færdige chokolader kan holde sig i minimum 45 dage.

Gå direkte til "FORÅR - fyldte chokolader i to lag".