TINE PREFERS CHOCOLATE
Lav hjemmelavede fyldte chokolader med lang holdbarhed og efterårssmage

EFTERÅR - fyldte chokolader i to lag (dansk version)

160,00 kr.
5 anmeldelser
Varenummer: 009

DANSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 27.

I denne e-bog får du opskrifter på fire forskellige fyldte chokolader, som alle har fuld smæk på smagen - og som smagsmæssigt passer godt til efteråret. Men selv om alle fire chokolader er fyldt med efterårssmage, så spænder de faktisk ret bredt smagsmæssigt.

Alle fire chokolader indeholder to forskellige slags fyld. Du får altså i e-bogen opskrifter på otte forskellige slags fyld. Alle otte fyld er balancerede. Heri ligger, at opskrifterne er nøje afstemt, hvad angår smag, sødme, tekstur og naturligvis også holdbarhed.

Alle ingredienserne til efterårschokoladerne kan købes i et almindeligt velassorteret supermarked - dog nok lige med undtagelse af pektin, som bruges i æblekom­potten i ”Æble & Makron”. Pektin kan købes i flere danske bage-/chokolade­web­shops. Hvis du ikke har pektin, kan du erstatte pektin med gul eller rød melatin. 

De færdige chokolader kan holde sig i minimum 45 dage. 

De fire chokolader, som du får opskrifterne på her i e-bogen, er:

Chai Latte & Brombær
Fyldig chokoladekaramel med et hint af chai latte samt en fast chokoladetrøffel med let syrlighed fra brombærrene.

Æble & Makron
Frisk og syrlig æblekompot samt crunchy makronlag.

Tahin/Kanel & Bastogne
Kanelkrydret ganache lavet på tahin samt kikselag lavet med Bastognekiks og mandelpraliné.

Orange & Gianduja
Orangekaramel lavet på hele appelsiner samt crunchy hasselnøddegianduja.


OBS:
E-bogen "EFTERÅR - fyldte chokolader i to lag" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke refundere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv

Få opskriften på lækre hjemmelavede efterårschokoladerOpskrift på de lækreste fyldte chokolader med æble og makronCrunchy lag med Bastogne kiks og lækker chai latte chokoladekaramelDen bedste orangekaramel og lækker crunchy gianduja

Kundeanmeldelser

Baseret på 5 anmeldelser
100%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
17. jan. 2024

Julie
Lækre chokalder
Ja bare gode chokolader
21. okt. 2023

Susanne
Lækre lader 🙃
Denne e-bog er fyldt med de lækreste fyld som aldrig slår fejl. Der er en utrolig god beskrivelse og smagen i hver chokolade er afstemt perfekt. Kan varmt anbefale den.
19. okt. 2023

Caroline Karlsen
Super tilfreds
Stor anbefaling herfra. Og super lækker bog med nemme opskrifter lige til hvad den søde tand mangler.
18. okt. 2023

Dorte Silberg
Velsmagende og lækre
Virkelig lækre opskrifter. Man kan smage på chokoladerne, at der er brugt tid på at lave dem og at der er kræset for indholdet. Jeg har serveret dem for familie og kolleger, som var ligeså begejstret som jeg selv er. Og så er den lange holdbarhed et kæmpe plus oveni.
18. okt. 2023

Anita
Alletiders bog
Helt fantastisk bog og har allerede lavet 3 af opskrifterne. Kan virkelig anbefales ♥️
Ofte købt sammen med