DANSK VERSION AF E-BOGEN
Den ultimative guide til fyldte chokolader: Fra usikkerhed til succes
Midlertidigt utilgængelig – 2. udgave udkommer i
begyndelsen af maj
Vil du være blandt de første, der får besked, når den nye udgave udkommer – og få mulighed for at købe den, før den bliver officielt tilgængelig – med en særlig rabat?
Klik her for at skrive dig på VIP-listen
(Det er gratis!)
VIGTIGT: Denne e-bog er i øjeblikket ved at blive opdateret.
Den helt nye og udvidede 2. udgave bliver tilgængelig i begyndelsen af maj.
Og den er værd at vente på.
Med næsten 200 sider fyldt med praktisk viden får du
i den opdaterede version endnu mere klarhed, struktur og støtte til at lykkes.
De fleste afsnit er blevet udbygget med endnu flere konkrete tips og
forklaringer – og der er også kommet helt nye afsnit til, som guider dig trin
for trin gennem hele processen med at lave fyldte chokolader.
Uanset om du lige er begyndt eller ønsker at forfine din
teknik, FYLDTE CHOKOLADER – den praktiske guide er din trofaste makker i
køkkenet, når du vil lave smukke fyldte chokolader med fantastisk smag, perfekt
tekstur og lang holdbarhed.
FORESTIL DIG:
•
At temperere chokolade med selvtillid,
velvidende at dine resultater vil være perfekte hver gang
•
At skabe lækre fyld med perfekt tekstur, der
har en holdbarhed på to måneder, så du ikke behøver at bekymre dig om, hvorvidt
de kan holde sig friske (Alle 24 fyld er desuden meget nemme og hurtige at lave)
•
At slå fyldte chokolader med perfekt shine ud
af formene – med lethed og hver eneste gang
•
At eksperimentere med farvet kakaosmør og
airbrushing-teknikker for at skabe fantastiske, farverige designs på dine
fyldte chokolader, der imponerer alle, der ser (og smager) dem
•
At dekorere dine fyldte chokolader med lethed
ved hjælp af trin-for-trin guides til både simple og avancerede designs, så du
kan udfolde din kreativitet fuldt ud
•
At føle dig sikker med airbrushen, et værktøj
der måske virkede skræmmende i starten – min vejledning vil hjælpe dig med at
håndtere airbrushen med lethed, så din tidligere tøven forsvinder som dug for
solen
•
At vide præcis, hvordan du rengør dine forme
og udstyr, så de altid er i topstand og giver det bedste grundlag for at lykkes
•
At have al den information, du har brug for
om opbevaring og holdbarhed, så dine fyldte chokolader forbliver friske og
lækre
•
At få anbefalinger om det bedste udstyr og de
bedste ingredienser, så du altid er forberedt på den bedst mulige måde
•
At drage fordel af praktiske tips til hver
eneste del af processen, så du sparer tid og undgår de typiske faldgruber
Og meget meget mere.
Denne guide er ikke bare en samling teknikker.
Det er en trin-for-trin metode udviklet til at give dig:
Klarhed i hvert trin.
Kontrol over hver detalje.
Konsistente resultater med dine fyldte chokolader.
Vil du være blandt de første, der får besked, når den nye
udgave lanceres – og få mulighed for at købe den, før den bliver officielt tilgængelig – med en
særlig rabat?
Klik her for at skrive dig på VIP-listen
(Det er gratis!)
P.S. Har du allerede købt 1. udgave? Så får du
selvfølgelig den nye version automatisk tilsendt, når den udkommer – min måde
at sige tak på.
Nu ha at jeg fået 2.oplag til gennemlæsning, og de tilretninger der er lavet gør bogen endnu bedre.
Der er kommet svar på flere simple spørgsmål som man lige står og får i processen, og så har Tine lavet “Tips og opmærksomhedspunkter” undervejs, og det fungerer rigtig godt!!
Så endnu en gang kan jeg bare sige “KØB”
Den er stadig alle pengene værd!!