DANSK VERSION AF E-BOGEN
Den ultimative guide til fyldte chokolader: Fra usikkerhed til succes
Umiddelbart efter dit køb modtager du en e-mail med et link til download af e-bogen FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide.
At opnå en perfekt chokoladetemperering hver gang er
essentielt for at lave fyldte chokolader og chokoladebarer, der ikke kun smager
fantastisk, men også er smukke at se på og har det åh så eftertragtede knæk.
Men at mestre temperering får dig ikke helt i mål; du skal også lave fyld med
lang holdbarhed og sikre, at dine fyldte chokolader skinner smukt. Begge dele
kan virke overvældende.
Fra de finere detaljer ved chokoladetemperering til udfordringerne
ved at skabe langtidsholdbare fyld med masser af smag, og frustrationen ved
fyldte chokolader, der sidder fast i formene eller mangler shine – det kan være
meget at håndtere. Men du ved sikkert allerede, at nøglen til at skabe smukke,
lækre fyldte chokolader er at mestre disse teknikker. Og i øvrigt er det da
vist på tide, at du også begynder at nyde processen.
Og jeg kan hjælpe dig med at gøre det muligt allerede i dag.
Uanset om du er helt ny inden for fyldte chokolader, allerede
har prøvet at lave fyldte chokolader et par gange, men er stødt på udfordringer,
eller om du er erfaren og ønsker at ”upgrade dine chokoladeskills”, vil e-bogen FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide hjælpe dig med at opnå gode
resultater - hver gang - tage dine chokoladeskills til næste niveau.
FORESTIL DIG:
Det her? Er præcis, hvad du vil opnå, når du dykker ned i FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide.
Denne 147-siders
e-bog er fyldt med alt, hvad du behøver for at mestre kunsten at lave
smukke og lækre fyldte chokolader.
Alle fyld har en holdbarhed på mindst 2 måneder. Dog kan
et par fyld (Passionsfrugtganache og Rabarber/ingefærganache) miste noget af
deres smagsintensitet efter 1 måned. Derfor er den generelle holdbarhed af fyldet
i e-bogen angivet som 1-2 måneder. Men ingen af fyldene i e-bogen vil blive
dårlige efter 1 måned.
P.S.: E-bogen er i PDF-format, så den fungerer
perfekt, uanset om du foretrækker at læse den på en smartphone, pc, tablet eller
at printe den ud på almindeligt papir.
BONUS:
Ud over de 24 forskellige fyld i e-bogen får du også min
opdaterede opskrift på karamel: Crunchy Saltkaramel 2.0.
TILFREDSHEDSGARANTI:
Denne e-bog er din vej til at skabe smukke fyldte chokolader med fantastisk
smag, perfekt tekstur og lang holdbarhed. Den er løsningen, der
hjælper dig med at få succes med at lave fyldte chokolader, som du vil være
stolt af at servere.
Jeg har lagt mit hjerte i denne e-bog, brugt næsten et år på
at teste og perfektionere hver eneste detalje, og alt i e-bogen er bakket op af
mere end ti års erfaring med chokolade. Jeg tror virkelig, at dette er den
bedste ressource for dig, der vil lære at lave fyldte chokolader.
Men i øvrigt: Der er nul risiko for dig ved at købe e-bogen
i dag. Hvis du af en eller anden grund ikke elsker FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide, så giv mig besked inden for 7 dage, og jeg refunderer
dine penge - uden spørgsmål.
Jeg er sikker på, at du med denne e-bog i hånden vil tage
dine chokolader til et helt nyt niveau, og jeg glæder mig til at se, hvad du
skaber!
Tine