Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE

FLERE CHOKOLADEBARER (dansk version)

160,00 kr.
4 anmeldelser
Varenummer: 11

DANSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 31.

Denne e-bog indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til mine versioner af fem forskellige chokoladebarer:

  • Ferrero Rocher
  • Toblerone
  • Bueno
  • After Eight 
  • Daim

Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 90 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere). 

For god ordens skyld gør jeg opmærksom på, at jeg naturligvis ikke har adgang til de originale opskrifter på Ferrero Rocher, Toblerone, Bueno, After Eight eller Daim. De opskrifter, som du finder i e-bogen, er således udviklet af mig selv udelukkende ud fra, hvordan de originale barer smager. Det havde derfor nok været mere korrekt at navngive mine barer Ferrero Rocher-ish, Tobleron-ish osv. – men ikke så læsevenligt, og derfor har jeg fravalgt det.

De originale chokoladebarer, som du kan købe i butikkerne, skal kunne masse­produceres til en forholdsvis lav pris, og derfor vil de helt naturligt ikke kunne produceres med de samme ingredienser, som jeg bruger til mine barer. Jeg bruger fx kvalitetschokolade fra Callebaut til mine barer - og den kvalitet kan selvfølgelig smages i de færdige barer. Allerede af de grund vil chokoladebarer lavet efter mine opskrifter heller ikke smage fuldstændigt som dem, du kan købe i butikkerne.  Jeg tror dog ikke, at du vil blive skuffet over forskellen :-)

Alle ingredienserne til chokoladebarerne kan købes i et almindeligt velassorteret supermarked - dog lige med undtagelse af pailleté feuilletine (sprøde vaffelstykker), som anvendes i to af opskrifterne. Pailleté feuilletine kan købes i flere danske bage-/chokolade­web­shops. Hvis du ikke har pailleté feuilletine, kan du i stedet bruge isvafler, som du knuser til små stykker.

I opskrifterne bruges følgende sukre og sirupper: Hvidt sukker, lyst rørsukker, honning, lys sirup og glukosesirup.


OBS:
E-bogen "FLERE CHOKOLADEBARER" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke returnere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv

Den bedste opskrift på hjemmelavet Ferrero RocherSuper nem opskrift på hjemmelavet Ferrero RocherSådan laver du hjemmelavet pralinéFå den bedste opskrift på hjemmelavet TobleroneOpskrift på fyld til hjemmelavede Bueno barerDen bedste opskrift på hjemmelavede Bueno barerDen bedste opskrift på hjemmelavet After EightDen bedste opskrift på hjemmelavet Daim

Kundeanmeldelser

Baseret på 4 anmeldelser
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
5. maj. 2024

Anja
De bedste vejledninger
Opskrifterne er så velskrevne og hjælpsomme, og man bliver taget i hånden lige fra barernes udseende til fyldets enkelte trin. Min ynglings er Toblerone. En vinder hver gang 🥰
3. maj. 2024

Susanne H.
Skøn bog
Endnu en fantastisk e-bog. Den er fyldt med lækre og meget velafbalanceret fyld til chokolade af enhver slags... Elsker den, og denne er også nem at gå til... 🥰
1. maj. 2024

Tina Skov Lerche
Flere chokoladebar
Jeg købte e bogen flere chokoladebar med de lækreste opskrifter. Opskrifterne er nemme at gå til.
Og de smager virkelig godt.
Min bedste anbefaling til Tines e-bøger.
8. apr. 2024

Mette R. Kongsted
Bedre end den første
Jeg syntes faktisk den her er bedre end den første, altså den der hjemmelavede Toblerone uha den er god. Nemme at gå til og fantastiske design også i denne udgave.
Ofte købt sammen med