DANSK VERSION AF E-BOGEN
Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.
Antal sider: 31.
Denne e-bog indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til mine versioner af fem forskellige chokoladebarer:
Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 90 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere).
For god ordens skyld gør jeg opmærksom på, at jeg naturligvis ikke har adgang til de originale opskrifter på Ferrero Rocher, Toblerone, Bueno, After Eight eller Daim. De opskrifter, som du finder i e-bogen, er således udviklet af mig selv udelukkende ud fra, hvordan de originale barer smager. Det havde derfor nok været mere korrekt at navngive mine barer Ferrero Rocher-ish, Tobleron-ish osv. – men ikke så læsevenligt, og derfor har jeg fravalgt det.
De originale chokoladebarer, som du kan købe i butikkerne, skal kunne masseproduceres til en forholdsvis lav pris, og derfor vil de helt naturligt ikke kunne produceres med de samme ingredienser, som jeg bruger til mine barer. Jeg bruger fx kvalitetschokolade fra Callebaut til mine barer - og den kvalitet kan selvfølgelig smages i de færdige barer. Allerede af de grund vil chokoladebarer lavet efter mine opskrifter heller ikke smage fuldstændigt som dem, du kan købe i butikkerne. Jeg tror dog ikke, at du vil blive skuffet over forskellen :-)
Alle ingredienserne til chokoladebarerne kan købes i et almindeligt velassorteret supermarked - dog lige med undtagelse af pailleté feuilletine (sprøde vaffelstykker), som anvendes i to af opskrifterne. Pailleté feuilletine kan købes i flere danske bage-/chokoladewebshops. Hvis du ikke har pailleté feuilletine, kan du i stedet bruge isvafler, som du knuser til små stykker.
I opskrifterne bruges følgende sukre og sirupper: Hvidt sukker, lyst rørsukker, honning, lys sirup og glukosesirup.
OBS:
E-bogen "FLERE CHOKOLADEBARER" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.
Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.
Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!
Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.
Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke returnere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.