Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen

Lær hvordan du laver hjemmelavede Snickers, Lion, Bounty, Mars og Twix. "CHOKOLADEBARER – luksusversioner" er den ultimative bog om at lave lækre, hjemmelavede chokoladebarer.

CHOKOLADEBARER (dansk version)

125,00 kr.
6 anmeldelser
Varenummer: 003

DANSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 20.

Denne e-bog indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til mine versioner af fem forskellige chokoladebarer:

  • Snickers
  • Lion
  • Bounty
  • Mars 
  • Twix

Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere). 

For god ordens skyld gør jeg opmærksom på, at jeg naturligvis ikke har adgang til de originale opskrifter på Snickers, Lion, Bounty, Mars eller Twix. De opskrifter, som du finder i e-bogen, er således udviklet af mig selv udelukkende ud fra, hvordan de originale barer smager. Det havde derfor nok været mere korrekt at navngive mine barer Snickers-ish, Lion-ish, Bounty-ish, Mars-ish og Twix-ish – men ikke så læsevenligt, og derfor har jeg fravalgt det.

De originale chokoladebarer, som du kan købe i butikkerne, skal kunne masseproduceres og skal desuden kunne holde sig i 6 måneder eller mere. Derfor vil de helt naturligt ikke kunne produceres med de samme ingredienser, som jeg bruger til mine barer. Jeg bruger fx kvalitetschokolade fra Callebaut og frisk piskefløde til mine barer – og den kvalitet kan selvfølgelig smages i de færdige barer. Derfor vil chokoladebarer lavet efter mine opskrifter heller ikke smage fuldstændigt som dem, du kan købe i butikkerne. Jeg tror dog ikke, at du vil blive skuffet over forskellen :-)


OBS:
E-bogen "CHOKOLADEBARER" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.


Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke refundere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv

Opskrift på hjemmelavede SnickersOpskrift på hjemmelavede Lion BarsOpskrift på hjemmelavede Lion BarsOpskrift på hjemmelavet BountyOpskrift på hjemmelavede Mars BarsOpskrift på hjemmelavede Mars BarsOpskrift på hjemmelavede TwixOpskrift på hjemmelavede Twix

Kundeanmeldelser

Baseret på 6 anmeldelser
83%
(5)
17%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
21. okt. 2023

Lisette Krogstrup
Nemme lækre chokoladebare
Denne bog er fyldt med klassikere. Mars - Bounty - Snikers - Lionbar og flere. De ikke bare smager som originalen, bare bedre. Opskrifterne er nemme at følge, forslag til dekorering er lige til at gå til.
Opskrifterne passer perfekt til de forme der er foreslået. Jeg kommer ikke til at bruge andre opskrifter. Et plus mere er at holdbarheden er lang.
Der er en fantastisk basis forklaring i starten af bogen på holdbarhed, ingredienser, redskaber. Hvis man er til chokoladebare er denne bog uundværlig.
21. okt. 2023

Merete Seefeldt
Super lækre choko barer
Opskrifterne på barer er virkeligt godt og de af dem, som jeg har lavet bliver rost til skyerne. Glæder mig til at prøve flere slags
19. okt. 2023

Louise
Super nem at følge
Perfekt bog med lækre opskrifter som
Er nemme og følge 🙌
18. okt. 2023

Tina Ingemann
Hvem elsker ikke de kendte chokoladebarer.
18. okt. 2023

Julie Bjergstrøm Karlsen
Super lækre opskrifter
Rigtig gode opskrifter
31. maj. 2023

Bettina Damsgaard Andersen
Et godt køb
Jeg er super glad for mit køb. Inspirerende opskrifter som er lige til at gå til. Og så var det nemt at købe og gemme på min mobil.
Ofte købt sammen med