DANSK VERSION AF E-BOGEN - 2. udgave (kommer til august)
Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.
Med denne e-bog i hånden vil du kunne lave de lækreste, hjemmelavede chokoladebarer, som smager endnu bedre end dem, du kan købe i butikkerne. Opskrifterne er nemme at følge, så du nemt kan lykkes med at lave chokoladebarerne, og holdbarheden af de færdige chokoladebarer er minimum 45 dage, så du ikke skal bekymre dig om at få spist dine chokoladebarer inden for få dage. Men måske er det slet ikke et problem, for chokoladebarerne har det med at forsvinde ganske hurtigt helt af sig selv ;-)
E-bogen indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til mine versioner af disse fem forskellige chokoladebarer:
▪ Snickers
▪ Lion
▪ Bounty
▪ Mars
▪ Twix
Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere).
For god ordens skyld gør jeg opmærksom på, at jeg
naturligvis ikke har adgang til de originale opskrifter på Snickers, Lion,
Bounty, Mars eller Twix. De opskrifter, som du finder i e-bogen, er således
udviklet af mig selv udelukkende ud fra, hvordan de originale barer smager. Det
havde derfor nok været mere korrekt at navngive mine barer Snickers-ish,
Lion-ish, Bounty-ish, Mars-ish og Twix-ish – men ikke så læsevenligt, og derfor
har jeg fravalgt det.
De originale chokoladebarer, som du kan købe i butikkerne,
skal kunne masseproduceres og skal desuden kunne holde sig i 6 måneder eller
mere. Derfor vil de helt naturligt ikke kunne produceres med de samme
ingredienser, som jeg bruger til mine barer. Jeg bruger fx kvalitetschokolade
fra Callebaut og frisk piskefløde til mine barer – og den kvalitet kan
selvfølgelig smages i de færdige barer. Derfor vil chokoladebarer lavet efter
mine opskrifter heller ikke smage fuldstændigt som dem, du kan købe i
butikkerne. Jeg tror dog ikke, at du vil blive skuffet over forskellen :-)
Denne 2. udgave af e-bogen er opgraderet på en række punkter i forhold til 1. udgave:
▪ Alle karamelopskrifterne er ændret substantielt, så det bliver nemmere for dig at lykkes med at lave karamelfyldene i chokoladebarerne.
▪ Opskrifterne er nu struktureret sådan, at ingredienser og fremgangsmåde til hvert lag i de barer, der indeholder flere lag, står samlet. Så i den nye udgave skal du ikke bladre tilbage til begyndelsen af opskriften for at se, hvor meget der skal i af hver ingrediens, når du laver fyld nummer 2 i en chokoladebar.
▪ Fremgangsmåderne er beskrevet mere detaljeret og med flere praktiske tips. Både så du ikke undervejs bliver i tvivl, om du er på rette vej, fx hvis en karamel skiller (går det, eller skal du kassere karamellen?), og for at guide dig bedst muligt, fx om hvor længe du skal piske den franske nougat.
▪ Og endelig har alle billederne fået en opgradering. Det har selvfølgelig ikke den store praktiske betydning, men det var faktisk den primære årsag til, at jeg besluttede mig for at lave en 2. udgave af e-bogen. Mine "foto-skills" og mine standarder for chokoladebilleder har ændret sig siden, jeg tog billederne til den 1. udgave, og der var flere af billederne, jeg ikke længere var helt tilfreds med.
Antal sider: 31.
OBS:
E-bogen "CHOKOLADEBARER" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.
Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.
Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!
Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.
Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke returnere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.
Jeg elsker især Snickers, og det før min familie også.