Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE

CHOKOLADEBARER (dansk version)

160,00 kr.
15 anmeldelser
Varenummer: 003

DANSK VERSION AF E-BOGEN - 2. udgave (kommer til august)

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Med denne e-bog i hånden vil du kunne lave de lækreste, hjemmelavede chokoladebarer, som smager endnu bedre end dem, du kan købe i butikkerne. Opskrifterne er nemme at følge, så du nemt kan lykkes med at lave chokoladebarerne, og holdbarheden af de færdige chokoladebarer er minimum 45 dage, så du ikke skal bekymre dig om at få spist dine chokoladebarer inden for få dage. Men måske er det slet ikke et problem, for chokoladebarerne har det med at forsvinde ganske hurtigt helt af sig selv  ;-) 

E-bogen indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til mine versioner af disse fem forskellige chokoladebarer:

▪ Snickers
▪ Lion
▪ Bounty
▪ Mars
▪ Twix

Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere). 

For god ordens skyld gør jeg opmærksom på, at jeg naturligvis ikke har adgang til de originale opskrifter på Snickers, Lion, Bounty, Mars eller Twix. De opskrifter, som du finder i e-bogen, er således udviklet af mig selv udelukkende ud fra, hvordan de originale barer smager. Det havde derfor nok været mere korrekt at navngive mine barer Snickers-ish, Lion-ish, Bounty-ish, Mars-ish og Twix-ish – men ikke så læsevenligt, og derfor har jeg fravalgt det.

De originale chokoladebarer, som du kan købe i butikkerne, skal kunne masseproduceres og skal desuden kunne holde sig i 6 måneder eller mere. Derfor vil de helt naturligt ikke kunne produceres med de samme ingredienser, som jeg bruger til mine barer. Jeg bruger fx kvalitetschokolade fra Callebaut og frisk piskefløde til mine barer – og den kvalitet kan selvfølgelig smages i de færdige barer. Derfor vil chokoladebarer lavet efter mine opskrifter heller ikke smage fuldstændigt som dem, du kan købe i butikkerne. Jeg tror dog ikke, at du vil blive skuffet over forskellen :-)

Denne 2. udgave af e-bogen er opgraderet på en række punkter i forhold til 1. udgave:

▪ Alle karamelopskrifterne er ændret substantielt, så det bliver nemmere for dig at lykkes med at lave karamelfyldene i chokoladebarerne.

 Opskrifterne er nu struktureret sådan, at ingredienser og fremgangsmåde til hvert lag i de barer, der indeholder flere lag, står samlet. Så i den nye udgave skal du ikke bladre tilbage til begyndelsen af opskriften for at se, hvor meget der skal i af hver ingrediens, når du laver fyld nummer 2 i en chokoladebar.

 Fremgangsmåderne er beskrevet mere detaljeret og med flere praktiske tips. Både så du ikke undervejs bliver i tvivl, om du er på rette vej, fx hvis en karamel skiller (går det, eller skal du kassere karamellen?), og for at guide dig bedst muligt, fx om hvor længe du skal piske den franske nougat.

 Og endelig har alle billederne fået en opgradering. Det har selvfølgelig ikke den store praktiske betydning, men det var faktisk den primære årsag til, at jeg besluttede mig for at lave en 2. udgave af e-bogen. Mine "foto-skills" og mine standarder for chokoladebilleder har ændret sig siden, jeg tog billederne til den 1. udgave, og der var flere af billederne, jeg ikke længere var helt tilfreds med.

Antal sider: 31.

OBS:
E-bogen "CHOKOLADEBARER" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke returnere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Kommer snart


Kundeanmeldelser

Baseret på 15 anmeldelser
93%
(14)
7%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
1. maj. 2024

Jesper Dyhr
Gode instruktioner og dejlige chokolader.
Tak Tine for dine meget udførlige opskrifter og gode forklaringer på hvorfor det er man skal bruge den slags sukker og blende inden man fylder og så videre. Dine opskrifter er lette at følge og jeg havde aldrig kastet mig ud i dobbelt fuld i lange chokoladebarer uden din bog.
Jeg elsker især Snickers, og det før min familie også.
10. apr. 2024

Anja Krogh
Lækre opskrifter
Tines opskrifter er nemme at følge, og indtil videre har jeg lavet dem med et godt resultat. Indtil videre nørder jeg mest i smage og konsistenser, og ikke så meget med farver. Er ret ny i denne disciplin. Tænker, jeg skal på kursus med airbrush i den nærmeste fremtid.
8. apr. 2024

Mette R. Kongsted
Lige til at gå til
Tines bøger er nemme at bruge og lige til at gå til. Jeg er mest til de fysiske bøger, men de her er simpelthen så gode at jeg bliver nødt til at købe dem.
21. jan. 2024

Susanne
Flot e-bog som er letforståelig
En utrolig let forståelig e-bog med mange flotte billeder... Opskrifterne er vildt gode både i smag og konsistens. Kan kun varmt anbefale den, da alle kan være med i sværhedsgrad da alle opskrifter er godt beskrevet.
20. jan. 2024

Jette
Lækre opskrifter
En meget anvendelig bog, som er godt illustreret og gode opskrifter. God trin for trin vejledning
20. jan. 2024

Jette
Lækre opskrifter
En meget anvendelig bog, som er godt illustreret og gode opskrifter. God trin for trin vejledning
20. jan. 2024

Lone s
Lækre barer
Lækre barer som jeg også har brugt i små chokolader. Dejlig nemme opskrifter at gå til. Kollegaerne siger : hvornår kommer der mere chokolade 😊
16. jan. 2024

Lissen
De bedste chokoladebarer
Altså hvis du er til chokoladebarer, så er denne et must!
Du kan kun lykkes med disse opskrifter, for de er skrevet præcist.
Barerne smager himmelsk, og herhjemme er de lavet mange gange, både til familien men også til venner, som bestiller dem
De smager så godt!
16. jan. 2024

Trine
Bedre end butikkernes!
Vi skulle lave chokolader til familien, og jeg blev fristet af de gode anmeldelser ! Planen er allerede nu at skulle have resten fordi YUMS! Resultatet var bedre end dem vi køber i butikkerne!
21. okt. 2023

Lisette Krogstrup
Nemme lækre chokoladebare
Denne bog er fyldt med klassikere. Mars - Bounty - Snikers - Lionbar og flere. De ikke bare smager som originalen, bare bedre. Opskrifterne er nemme at følge, forslag til dekorering er lige til at gå til.
Opskrifterne passer perfekt til de forme der er foreslået. Jeg kommer ikke til at bruge andre opskrifter. Et plus mere er at holdbarheden er lang.
Der er en fantastisk basis forklaring i starten af bogen på holdbarhed, ingredienser, redskaber. Hvis man er til chokoladebare er denne bog uundværlig.
21. okt. 2023

Merete Seefeldt
Super lækre choko barer
Opskrifterne på barer er virkeligt godt og de af dem, som jeg har lavet bliver rost til skyerne. Glæder mig til at prøve flere slags
19. okt. 2023

Louise
Super nem at følge
Perfekt bog med lækre opskrifter som
Er nemme og følge 🙌
18. okt. 2023

Tina Ingemann
Hvem elsker ikke de kendte chokoladebarer.
18. okt. 2023

Julie Bjergstrøm Karlsen
Super lækre opskrifter
Rigtig gode opskrifter
31. maj. 2023

Bettina Damsgaard Andersen
Et godt køb
Jeg er super glad for mit køb. Inspirerende opskrifter som er lige til at gå til. Og så var det nemt at købe og gemme på min mobil.
Ofte købt sammen med