Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen
DANSK VERSION AF E-BOGEN
Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.
Antal sider: 20.
Denne e-bog indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til mine versioner af fem forskellige chokoladebarer:
Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere).
For god ordens skyld gør jeg opmærksom på, at jeg
naturligvis ikke har adgang til de originale opskrifter på Snickers, Lion,
Bounty, Mars eller Twix. De opskrifter, som du finder i e-bogen, er således
udviklet af mig selv udelukkende ud fra, hvordan de originale barer smager. Det
havde derfor nok været mere korrekt at navngive mine barer Snickers-ish,
Lion-ish, Bounty-ish, Mars-ish og Twix-ish – men ikke så læsevenligt, og derfor
har jeg fravalgt det.
De originale chokoladebarer, som du kan købe i butikkerne,
skal kunne masseproduceres og skal desuden kunne holde sig i 6 måneder eller
mere. Derfor vil de helt naturligt ikke kunne produceres med de samme
ingredienser, som jeg bruger til mine barer. Jeg bruger fx kvalitetschokolade
fra Callebaut og frisk piskefløde til mine barer – og den kvalitet kan
selvfølgelig smages i de færdige barer. Derfor vil chokoladebarer lavet efter
mine opskrifter heller ikke smage fuldstændigt som dem, du kan købe i
butikkerne. Jeg tror dog ikke, at du vil blive skuffet over forskellen :-)
OBS:
E-bogen "CHOKOLADEBARER" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.
Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.
Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!
Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.
Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke refundere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.
Opskrifterne passer perfekt til de forme der er foreslået. Jeg kommer ikke til at bruge andre opskrifter. Et plus mere er at holdbarheden er lang.
Der er en fantastisk basis forklaring i starten af bogen på holdbarhed, ingredienser, redskaber. Hvis man er til chokoladebare er denne bog uundværlig.