Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen

Lær hvordan du laver hjemmelavede Snickers, Lion, Bounty, Mars og Twix. "CHOKOLADEBARER – luksusversioner" er den ultimative bog om at lave lækre, hjemmelavede chokoladebarer.

CHOKOLADEBARER (dansk version)

120,00 kr.
1 anmeldelse
Varenummer: 003

DANSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 20.

Denne e-bog indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til Tines versioner af fem forskellige chokoladebarer:

  • Snickers
  • Lion
  • Bounty
  • Mars 
  • Twix

Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere). 


OBS:
E-bogen "CHOKOLADEBARER" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.


Men i Tines første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke refundere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv

Opskrift på hjemmelavede SnickersOpskrift på hjemmelavede Lion BarsOpskrift på hjemmelavede Lion BarsOpskrift på hjemmelavet BountyOpskrift på hjemmelavede Mars BarsOpskrift på hjemmelavede Mars BarsOpskrift på hjemmelavede TwixOpskrift på hjemmelavede Twix

Kundeanmeldelser

Baseret på 1 anmeldelse
0%
(0)
100%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
31. maj. 2023

Bettina Damsgaard Andersen
Et godt køb
Jeg er super glad for mit køb. Inspirerende opskrifter som er lige til at gå til. Og så var det nemt at købe og gemme på min mobil.
Ofte købt sammen med