Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE
Opskrifter på fyldte chokolader med blåbær, rabarber og jordbær

SOMMERDESSERTER - i en fyldt chokolade (dansk version)

160,00 kr.
4 anmeldelser
Varenummer: 005

DANSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 23.

Denne e-bog indeholder opskrifter på fyld til mine fortolkninger af tre forskellige sommerdesserter - som en fyldt chokolade:

Blåbærtærte
Kraftig blåbærkompot med en på én gang fast og cremet kaffeganache samt kakaomørdejscrunch.

Rabarbertrifli
Fast og syrlig/sød rabarberkompot med vaniljeganache samt makronbund med fuld smæk på smagen.

Jordbærkage
Den lækreste jordbærkaramel, lækker chokoladeganache samt cremet mazaringanache.

Hver af de tre fyldte chokolader indeholder tre forskellige fyld.

De tre sommerdessert-chokolader er smækfyldt med smag - både fra de blåbær/rabarber/jordbær (du kan bruge frosne eller friske), som indgår i det første lag i hver af chokoladerne og fra de øvrige lækre fyld, blandt andet de smagfulde og fløjlsbløde ganacher, kakaomørdejscrunch og makronbund.

Holdbarheden af de tre fyldte chokolader er minimum 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere).


OBS:
E-bogen "SOMMERDESSERTER - i en fyldt chokolade" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke returnere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv

Opskrift på fyldte chokolader med blåbærOpskrift på fyldte chokolader med rabarberOpskrift på fyldte chokolader med jordbær

Kundeanmeldelser

Baseret på 4 anmeldelser
75%
(3)
25%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
8. apr. 2024

Mette R. Kongsted
Kan bruges på utrolig mange måder
Meget inspirerende opskrifter og igen forholdsvis nem at gå til. Smagene kan kombineres på mange måder. Det eneste jeg er lidt ked af er, at jeg har svært ved at finde enkelte af produkterne. Jeg har rendt hele min by rundt efter pektin, men det er ikke lykkedes mig at finde det. Heldigvis er det jo at finde på nettet.
16. jan. 2024

Hanne Holm Nielsen
Sommerdesserter
Virkelig lækre opskrifter. Jeg har brugt dem som små desserter, man kan virklig smage på de små mundharpe, og at der er lagt liv og sjæl i at lave dem og at der er kræset for indholdet. Jeg har lavet dem for familie og kolleger, som er ligeså begejstret for dem som jeg selv er, men bliver stolt og så er der lange holdbarhed på opskrifterne.
21. okt. 2023

Merete Seefeldt
Virkelig dejlige sommer chokolader
Skønne chokolader, især rabarber trifli er super god
18. okt. 2023

Dorte Silberg
Smagen af sommer
Lækre chokolader der smager af sommer. Sammensætningen af de tre lag gør, at man både får et stykke chokolade og en lille “kage” i en og samme bid. Kan klart anbefales.
Ofte købt sammen med