Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen

Opskrifter på fyldte chokolader med blåbær, rabarber og jordbær

SOMMERDESSERTER - i en fyldt chokolade (dansk version)

120,00 kr.
Varenummer: 005

DANSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 23.

Denne e-bog indeholder opskrifter på fyld til Tines fortolkninger af tre forskellige sommerdesserter - som en fyldt chokolade:

  • Blåbærtærte
  • Rabarbertrifli
  • Jordbærkage

Hver af de tre fyldte chokolader indeholder tre forskellige fyld.

De tre sommerdessert-chokolader er smækfyldt med smag - både fra de blåbær/rabarber/jordbær (du kan bruge frosne eller friske), som indgår i det første lag i hver af chokoladerne og fra de øvrige lækre fyld, blandt andet smagfulde og fløjlsbløde ganacher, kakaomørdejscrunch og makronbund.

Holdbarheden af de tre fyldte chokolader er minimum 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere).


OBS:
E-bogen "SOMMERDESSERTER - i en fyldt chokolade" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i Tines første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke refundere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv

Opskrift på fyldte chokolader med blåbærOpskrift på fyldte chokolader med rabarberOpskrift på fyldte chokolader med jordbær

Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare
Ofte købt sammen med