Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE
Opskrifter på fyldte chokolader med blåbær, jordbær og rabarber

SUMMER DESSERTS - in a chocolate bonbon (engelsk version)

160,00 kr.
6 anmeldelser
Varenummer: 006

ENGELSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 23.

Denne e-bog indeholder opskrifter på fyld til mine fortolkninger af tre forskellige sommerdesserter - som en fyldt chokolade:

Blåbærtærte
Kraftig blåbærkompot med en på én gang fast og cremet kaffeganache samt kakaomørdejscrunch.

Rabarbertrifli
Fast og syrlig/sød rabarberkompot med vaniljeganache samt makronbund med fuld smæk på smagen.

Jordbærkage
Den lækreste jordbærkaramel, lækker chokoladeganache samt cremet mazaringanache.

Hver af de tre fyldte chokolader indeholder tre forskellige fyld.

De tre sommerdessert-chokolader er smækfyldt med smag - både fra de blåbær/rabarber/jordbær (du kan bruge frosne eller friske), som indgår i det første lag i hver af chokoladerne og fra de øvrige lækre fyld, blandt andet de smagfulde og fløjlsbløde ganacher, kakaomørdejscrunch og makronbund.

Holdbarheden af de tre fyldte chokolader er minimum 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere).


OBS:
E-bogen "SUMMER DESSERTS - in a chocolate bonbon" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i min første e-bog, "CHOCOLATE BONBONS - a practical guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke returnere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv

Recipe for blueberry chocolate bonbons Recipe for rhubarb chocolate bonbons Recipe for strawberry chocolate bonbons

Kundeanmeldelser

Baseret på 6 anmeldelser
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
4. maj. 2024

Nathan
Well written
Well written and informative recipes. The clear to follow format is unfussy and welcomed. All recipes I have created have turned out as stated in the book.
16. jan. 2024

Karen Chaney
Perfect recipes, with endless combinations
I purchased this very informative ebook, and was totally delighted with the very comprehensive way each, and every stage of making the mouthwatering fillings was explained. So easy to follow and all of the ingredients were readily available. The flavours were delightful and literally sang on your tongue. I have had to make them all, several times as they were so popular with everyone that tried them. Tine is a very talented Chocolatier, and creative artisan. I highly recommend this book to everyone, you will not be disappointed.
21. okt. 2023

Hanne Nielsen
Sommer dessert er altid lækkert
Jeg har flere e bøger af Tine og er meget glade for dem, jeg har lavet flere desserter fra ebøgerne, hvor jeg har selv blandet sammen fra flere opskrifter, vil sige de er anbefaling.
19. okt. 2023

Karen Chaney
Delicious Chocolates
These recipes, are a very comprehensive guide, are so well explained, and easy to follow. Tine talks you through all aspects of the process, which many videos from other Chocolatiers online skirt over. Highly recommend this, you wont be disappointed.
18. okt. 2023

Malena Andersen
Amazing recipes
Easy to understand, wonderfull described - and mouthwatering!!! Once you´ve got all the ingredients needed - you´re all up for succes. I simply love this e-book, and this is absolutely not the last time I use rhubarb and 3 layered filling in my chocolates...
11. jun. 2023

Bernadette Alcock
Excellent ebook
I’ve enjoyed reading all of these r books cover to cover. So many great tips and tricks and fabulous references. Highly recommended, you will be very happy you did,
Ofte købt sammen med