ENGELSK VERSION AF E-BOGEN
Skab eksklusive chokoladebarer hjemme med MORE CHOCOLATE BARS
Umiddelbart efter dit køb modtager du en e-mail med et link til download af e-bogen MORE CHOCOLATE BARS.
Dyk ned i fremstillingen af gourmetchokoladebarer med denne e-bog og opdag, hvordan du kan skabe de lækreste hjemmelavede chokoladebarer, der overgår dem, du finder i dine yndlingschokoladebutikker. De detaljerede opskrifter guider dig gennem hvert trin og sikrer, at selv begyndere nemt vil lykkes med opskrifterne.
Med en holdbarhed på mindst 90 dage kan du nyde chokoladebarerne i dit eget tempo. Dog er de så lækre, at de måske ikke holder så længe!
I MORE CHOCOLATE BARS vil du finde unikke opskrifter på fyld og detaljerede trin-for-trin instruktioner til dekoration (med farvet kakaosmør) af disse fem klassiske chokoladebarer:
Opbevaret ved 16-18°C eller køligere vil chokoladebarerne kunne holde sig i minimum 90 dage.
Du kan finde alle ingredienserne til chokoladebarerne i et velassorteret supermarked. Det gælder dog ikke pailleté feuilletine (sprøde vaffelstykker), som anvendes i to af opskrifterne. Disse kan du købe i flere danske bage- og chokoladewebshops. Hvis du ikke har pailleté feuilletine, kan du alternativt anvende isvafler. Knus dem blot til små stykker, og de vil fungere glimrende.
I opskrifterne indgår forskellige typer af sukre og sirupper, herunder hvidt sukker, lyst rørsukker, honning, lys sirup og glukosesirup.
Vær opmærksom på at jeg naturligvis ikke har adgang til de originale opskrifter for de fem chokoladebarer. Opskrifterne i e-bogen har jeg derfor udviklet inspireret af smagen og teksturen af de fem velkendte barer. Allerede af den grund vil chokoladebarer lavet efter mine opskrifter heller ikke smage fuldstændigt som dem, du kan købe i butikkerne. Jeg tror dog ikke, at du vil blive skuffet over forskellen 😀
P.S.:
E-bogen MORE CHOCOLATE BARS indeholder detaljerede instruktioner til, hvordan du dekorerer de fem chokoladebarer med farvet kakaosmør og giver detaljerede vejledninger til fremstilling af fyld til de fem barer. E-bogen indeholder ikke instruktioner til temperering af farvet kakaosmør og chokolade. I stedet kan du finde udførlige vejledninger til temperering i min tidligere e-bog, CHOCOLATE BONBONS - a practical guide, eller du kan finde en helt enkel tempereringsguide på Chokoladebloggen.
E-bogen er tilgængelig i PDF-format, ideel til visning på enheder som smartphones, tablets og bærbare computere, eller til udskrivning på A4-papir.
Antal sider: 31.
TILFREDSHEDSGARANTI:
Denne e-bog er din ultimative guide til at lave dine egne hjemmelavede
chokoladebarer med fyld, der smager som Ferrero Rocher, Toblerone, Bueno, After
Eight og Daim - bare bedre). Du vil kunne skabe de smukkeste og lækreste
chokoladebarer.
Tine