Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE

CHOCOLATE BARS (engelsk version)

160,00 kr.
20 anmeldelser
Varenummer: 004

ENGELSK VERSION AF E-BOGEN - 2. udgave (kommer til august)

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Med denne e-bog i hånden vil du kunne lave de lækreste, hjemmelavede chokoladebarer, som smager endnu bedre end dem, du kan købe i butikkerne. Opskrifterne er nemme at følge, så du nemt kan lykkes med at lave chokoladebarerne, og holdbarheden af de færdige chokoladebarer er minimum 45 dage, så du ikke skal bekymre dig om at få spist dine chokoladebarer inden for få dage. Men måske er det slet ikke et problem, for chokoladebarerne har det med at forsvinde ganske hurtigt helt af sig selv  ;-) 

E-bogen indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til mine versioner af disse fem forskellige chokoladebarer:

▪ Snickers
▪ Lion
▪ Bounty
▪ Mars
▪ Twix

Chokoladebarerne har en holdbarhed på mindst 45 dage (opbevaret ved 16-18°C eller køligere). 

For god ordens skyld gør jeg opmærksom på, at jeg naturligvis ikke har adgang til de originale opskrifter på Snickers, Lion, Bounty, Mars eller Twix. De opskrifter, som du finder i e-bogen, er således udviklet af mig selv udelukkende ud fra, hvordan de originale barer smager. Det havde derfor nok været mere korrekt at navngive mine barer Snickers-ish, Lion-ish, Bounty-ish, Mars-ish og Twix-ish – men ikke så læsevenligt, og derfor har jeg fravalgt det.

De originale chokoladebarer, som du kan købe i butikkerne, skal kunne masseproduceres og skal desuden kunne holde sig i 6 måneder eller mere. Derfor vil de helt naturligt ikke kunne produceres med de samme ingredienser, som jeg bruger til mine barer. Jeg bruger fx kvalitetschokolade fra Callebaut og frisk piskefløde til mine barer – og den kvalitet kan selvfølgelig smages i de færdige barer. Derfor vil chokoladebarer lavet efter mine opskrifter heller ikke smage fuldstændigt som dem, du kan købe i butikkerne. Jeg tror dog ikke, at du vil blive skuffet over forskellen :-)

Denne 2. udgave af e-bogen er opgraderet på en række punkter i forhold til 1. udgave:

▪ Alle karamelopskrifterne er ændret substantielt, så det bliver nemmere for dig at lykkes med at lave karamelfyldene i chokoladebarerne.

 Opskrifterne er nu struktureret sådan, at ingredienser og fremgangsmåde til hvert lag i de barer, der indeholder flere lag, står samlet. Så i den nye udgave skal du ikke bladre tilbage til begyndelsen af opskriften for at se, hvor meget der skal i af hver ingrediens, når du laver fyld nummer 2 i en chokoladebar.

 Fremgangsmåderne er beskrevet mere detaljeret og med flere praktiske tips. Både så du ikke undervejs bliver i tvivl, om du er på rette vej, fx hvis en karamel skiller (går det, eller skal du kassere karamellen?), og for at guide dig bedst muligt, fx om hvor længe du skal piske den franske nougat.

 Og endelig har alle billederne fået en opgradering. Det har selvfølgelig ikke den store praktiske betydning, men det var faktisk den primære årsag til, at jeg besluttede mig for at lave en 2. udgave af e-bogen. Mine "foto-skills" og mine standarder for chokoladebilleder har ændret sig siden, jeg tog billederne til den 1. udgave, og der var flere af billederne, jeg ikke længere var helt tilfreds med.

Antal sider: 31.

OBS:
E-bogen "CHOKOLADEBARER" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i min første e-bog, "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke returnere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Kommer snart


Kundeanmeldelser

Baseret på 20 anmeldelser
95%
(19)
5%
(1)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
5. maj. 2024

Vera
Perfect e-book
Great recipes, step-by-step instructions easy to follow. Definitely worth buying.
2. maj. 2024

Petra
Better than the originals
I tested all of the recepies of this ebook. The recipes are easy to follow, step by step, using "normal" ingredients and the results are great: Everybody who tested my new bars loves them more than the originals :)
1. maj. 2024

clive hollyoak
brilliant
brilliant,, full of info ,,,,if your serious about chocolate ,this is the book for you
1. maj. 2024

Ithar
Chocolate bar book
I want to thank you for this book it was amazing, I really love it , I hope I will try another one soon
1. maj. 2024

Gregor Skalicky
Bars
Best one
24. apr. 2024

rosalyn hunt
So good!
This is an excellent book containing great recipes, really looking forward to trying them all!
25. jan. 2024

Malak
Loved the e-book
I purchased one of the bars book and loved it so much, I’m thinking about which e-book to buy next. The e-book is easy to follow and the instructions are crystal clear. As well as I asked Mrs Tina a question regarding the ingredients and she answered me with a precise answer and took the time to answer my enquiry, which is very much appreciated. Wish Mrs Tina all the best.
20. jan. 2024

Lesley
Good but not tried all the recipes
Still to try all the recipes but very clear instructions
20. jan. 2024

Inge de Wit
Very nice book
Bought this book a few months ago. Allready made all the recipes. Very clear explanation. Love the recipe for Bounty!
20. jan. 2024

Daniel Biernaux
Un régal pour les yeux et les papilles : Découvrez les livres électroniques de Tine Forst
Tine Forst, passionnée de chocolat depuis de nombreuses années, partage son savoir-faire et sa passion pour le chocolat à travers ses livres électroniques détaillés et pratiques. Que vous soyez un débutant en matière de fabrication de bonbons au chocolat ou un chocolatier expérimenté souhaitant perfectionner vos techniques, les e-books de Tine Forst sont une véritable mine d'or d'informations et de conseils avisés.

Des recettes gourmandes et originales

Dans ses e-books, Tine Forst vous propose une multitude de recettes de ganaches, pralinés et autres garnitures pour vos bonbons au chocolat. Chaque recette est soigneusement élaborée pour garantir un équilibre parfait des saveurs et une texture irrésistible.

Des techniques de fabrication détaillées

Tine Forst vous guide pas à pas à travers les différentes étapes de la fabrication de bonbons au chocolat, depuis le temperage du chocolat jusqu'à la décoration finale. Elle vous explique avec précision les techniques à utiliser pour obtenir des résultats professionnels, même si vous êtes un débutant.

Des designs somptueux et faciles à réaliser

Les e-books de Tine Forst vous proposent des techniques de décoration créatives et accessibles à tous, même sans airbrush. Grâce à ses tutoriels détaillés, vous apprendrez à réaliser des designs élégants et raffinés qui feront sensation auprès de vos proches.

Un investissement rentable pour les amateurs de chocolat

Les e-books de Tine Forst représentent un investissement rentable pour tous les amateurs de chocolat qui souhaitent perfectionner leurs techniques et créer de véritables œuvres d'art gourmandes.

Que vous soyez un débutant ou un chocolatier expérimenté, je vous recommande vivement d'acquérir les e-books de Tine Forst. Vous y trouverez des informations précieuses, des recettes savoureuses et des techniques de décoration faciles à suivre qui vous permettront de réaliser de magnifiques bonbons au chocolat.
16. jan. 2024

Kathy Para
Worth every penny!
Definitely a useful book of recipes. Detailed explanations, and good creative direction. Recipes choices are fun and easy to follow. No issues with English translation which is helpful.
16. jan. 2024

Zuzana Grofova
Chocolate Bars
This e-books is perfect for all beginners. Clear instructions, easy to follow and simple recipes. Eventhough I am a big fan of all of these Bars I´ve turned them into moulded pralines. It was quite hard to get the nougatine into the moulds sometimes but it was my choice. I love them all!
16. jan. 2024

Jannie Jacobsen
Do it yourself
I love this book. The explanations are easy to follow and it is just so much more fun to be able to make all the known chokolatebars yourself.
21. okt. 2023

Aaron H
Perfect instruction, AMAZING recipes
I have a variety of recipe books from several people in the chocolate world and I have to say Tine’s are some of the most thorough with the best information. Not to mention this one with all the recipes on how to make the BEST versions of some of your favorite chocolate bars. One of the things for me that make these the best is that the ratios of ingredients and moisture content of all the recipes make the products in her recipes shelf stable so you won’t make anyone sick or have any food safety concerns. This is a big thing overlooked in the chocolate making recipe world in my opinion. Definitely recommend giving it a go, you won’t regret it!
21. okt. 2023

Milou
Great, helpful, tasty and clear!
This ebook is super nice. I had already tried to recreate some original bars and this book really helped. It has clear and helpful explanations, the designs are a lot of fun and the recipes are super tasty. It was great help in my search on how to create the bars.
19. okt. 2023

Andrea
Great Resource
If you like chocolate bars, this is a great resource. I have tried most of them and they are easy to follow and turned out great!
19. okt. 2023

Andrea
Great Resource
If you like chocolate bars, this is a great resource. I have tried most of them and they are easy to follow and turned out great!
18. okt. 2023

Connie
Very easy to do it yourself
Do you like bars, like Mars, Twix and,or Snickers? Younreally should have these recipes of Tine and you can make them yourself drom nog. Recipes are very clear and easy to do.
18. okt. 2023

Conny
Love it
If you are a bar lover this is the book for you. I tested all recipes and they are better than the original. My favourite is the Mars recipe. It is absolut perfect.
18. okt. 2023

Laura
Excellent resource
I love this book! The recipes are easy to follow and are absolutely delicious! The Twix one is a firm favourite of mine and my family. I make them a couple times a month 😂 excellent book and I look forward to getting more.
Ofte købt sammen med