Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen
ENGELSK VERSION AF E-BOGEN
Den ultimative praktiske guide til at lykkes med at lave smukke, velsmagende fyldte chokolader.
Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.
Du får bl.a. alt dette i bogen:
- Udførlig trin for trin guide til temperering af chokolade og farvet kakaosmør
- Viden om, hvordan du opnår at lave smukke, skinnende fyldte chokolader
- Alt du skal vide om at airbrushe, herunder hvordan du får liv i din airbrush, hvordan du lærer din airbrush at kende, og hvad du skal regulere på, hvis airbrushen ikke sprayer jævnt og pænt (eller slet ikke sprayer)
- Viden om egenskaberne ved forskellige sukkerarter og fysikken bag chokoladetemperering
- 24 nemme opskrifter på fyld til dine fyldte chokolader - der smager både vanvittigt lækkert og kan holde sig i 1-2 måneder
- Trin for trin guides til dekoration med farvet kakaosmør, herunder både enkle og mere avancerede designs
- Anvisninger til rengøring af forme og udstyr
- Information om opbevaring og holdbarhed af chokoladerne
- Information og anbefalinger i forhold til udstyr og ingredienser
- Tips til alle led i arbejdsprocessen
Bogen er i det hele taget et overflødighedshorn af praktiske tips og opmærksomhedspunkter for at kunne lykkes med at lave smukke, velsmagende fyldte chokolader.
Se i øvrigt indholdsfortegnelsen nedenfor for et overblik over bogens kapitler.
Antal sider: 147
OBS:
Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.
Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke refundere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.