ENGELSK VERSION AF E-BOGEN
Den ultimative guide til fyldte chokolader: Fra usikkerhed til succes
Umiddelbart efter dit køb modtager du en e-mail med et link til download af e-bogen CHOCOLATE BONBONS - a practical guide.
At opnå en perfekt chokoladetemperering hver gang er essentielt for at lave fyldte chokolader og chokoladebarer, der ikke kun smager fantastisk, men også er smukke at se på og har det åh så eftertragtede knæk. Men at mestre temperering får dig ikke helt i mål; du skal også lave fyld med lang holdbarhed og sikre, at dine fyldte chokolader skinner smukt. Begge dele kan virke overvældende.
Fra de finere detaljer ved chokoladetemperering til udfordringerne ved at skabe langtidsholdbare fyld med masser af smag, og frustrationen ved fyldte chokolader, der sidder fast i formene eller mangler shine – det kan være meget at håndtere. Men du ved sikkert allerede, at nøglen til at skabe smukke, lækre fyldte chokolader er at mestre disse teknikker. Og i øvrigt er det da vist på tide, at du også begynder at nyde processen.
Og jeg kan hjælpe dig med at gøre det muligt allerede i dag.
Uanset om du er helt ny inden for fyldte chokolader, allerede har prøvet at lave fyldte chokolader et par gange, men er stødt på udfordringer, eller om du er erfaren og ønsker at ”upgrade dine chokoladeskills”, vil e-bogen CHOCOLATE BONBONS - a practical guide hjælpe dig med at opnå gode resultater - hver gang - tage dine chokoladeskills til næste niveau.
FORESTIL DIG:
Det her? Er præcis, hvad du vil opnå, når du dykker ned i CHOCOLATE BONBONS - a practical guide.
Denne 147-siders e-bog er fyldt med alt, hvad du behøver for at mestre kunsten at lave smukke og lækre fyldte chokolader.
Alle fyld har en holdbarhed på mindst 2 måneder. Dog kan et par fyld (Passionsfrugtganache og Rabarber/ingefærganache) miste noget af deres smagsintensitet efter 1 måned. Derfor er den generelle holdbarhed af fyldet i e-bogen angivet som 1-2 måneder. Men ingen af fyldene i e-bogen vil blive dårlige efter 1 måned.
P.S.: E-bogen er i PDF-format, så den fungerer perfekt, uanset om du foretrækker at læse den på en smartphone, pc, tablet eller at printe den ud på almindeligt papir.
BONUS:
Ud over de 24 forskellige fyld i e-bogen får du også min opdaterede opskrift på karamel: Crunchy Salted Caramel 2.0.
TILFREDSHEDSGARANTI:
Denne e-bog er din vej til at skabe smukke fyldte chokolader med fantastisk smag, perfekt tekstur og lang holdbarhed. Den er løsningen, der hjælper dig med at få succes med at lave fyldte chokolader, som du vil være stolt af at servere.
Jeg har lagt mit hjerte i denne e-bog, brugt næsten et år på at teste og perfektionere hver eneste detalje, og alt i e-bogen er bakket op af mere end ti års erfaring med chokolade. Jeg ved, at dette er den bedste ressource for dig, der vil mestre kunsten at lave fyldte chokolader – intet er overladt til tilfældighederne.
Og bare for en sikkerheds skyld: Hvis du af en eller anden grund ikke elsker CHOCOLATE BONBONS – a practical guide, så kontakt mig inden for 7 dage, og jeg refunderer dine penge – uden spørgsmål.
Jeg er sikker på, at du med denne e-bog i hånden vil tage dine chokolader til et helt nyt niveau, og jeg glæder mig til at se, hvad du skaber!
- Tine