Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen

Lær at lave fyldte chokolader. ”FYLDTE CHOKOLADER – en praktisk guide” er den ultimative bog om at lave hjemmelavede fyldte chokolader. Opskrifter på fyldte chokolader.

CHOCOLATE BONBONS - a practical guide (engelsk version)

325,00 kr.
6 anmeldelser
Varenummer: 002

ENGELSK VERSION AF E-BOGEN

Den ultimative praktiske guide til at lykkes med at lave smukke, velsmagende fyldte chokolader.

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Du får bl.a. alt dette i bogen:

- Udførlig trin for trin guide til temperering af chokolade og farvet kakaosmør
- Viden om, hvordan du opnår at lave smukke, skinnende fyldte chokolader
- Alt du skal vide om at airbrushe, herunder hvordan du får liv i din airbrush, hvordan du lærer din airbrush at kende, og hvad du skal regulere på, hvis airbrushen ikke sprayer jævnt og pænt (eller slet ikke sprayer)
- Viden om egenskaberne ved forskellige sukkerarter og fysikken bag chokoladetemperering
- 24 nemme opskrifter på fyld til dine fyldte chokolader - der smager både vanvittigt lækkert og kan holde sig i 1-2 måneder
- Trin for trin guides til dekoration med farvet kakaosmør, herunder både enkle og mere avancerede designs
- Anvisninger til rengøring af forme og udstyr
- Information om opbevaring og holdbarhed af chokoladerne
- Information og anbefalinger i forhold til udstyr og ingredienser
- Tips til alle led i arbejdsprocessen

Bogen er i det hele taget et overflødighedshorn af praktiske tips og opmærksomhedspunkter for at kunne lykkes med at lave smukke, velsmagende fyldte chokolader.

Se i øvrigt indholdsfortegnelsen nedenfor for et overblik over bogens kapitler.

Antal sider: 147

OBS:
Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke refundere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv


E-book about making chocolate bonbonsE-book regarding the making of chocolate bonbonsHow to fix chocolate tempering issuesColourful chocolate bonbonsHow to colour chocolate bonbonsPiping filling in chocolate shellsHow to scrape the polycarbonate chocolate mouldWater Activity (AW) in a ganacheDesigns for colourful chocolate bonbonsDesign techniques for colouring chocolate pralinesGalaxy design for chocolate bonbons and pralinesRecipe for pistachio ganache

Kundeanmeldelser

Baseret på 6 anmeldelser
100%
(6)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
10. aug. 2023

Mónica Patrignani
Excelente libro, muy completo y super bien explicado.
20. maj. 2023

Klara
First i want to thank you for the delicious recipes and the amazing techniques, i had done most of the recipes and i liked all, i had used your tempering technique and it was really easy.
23. apr. 2023

Sheila Power
Numerous tips…
Tine, thank you for such a great step by step book. Lots of tips and tricks. Looking forward to next chocolate time to incorporate new things I have learned. Book is very thought out, like you recorded every step along the process and left nothing out. Great for beginners, great for those already working in chocolate-offering new tips/tricks. Only half way through book, but loving it!! Thank you
14. dec. 2022

Roxy & Rich - colorants
Must have!
This is an amazing e-book that will teach you, step by step, how to create stunning (and delicious) chocolate bonbons. It is so well done that we think it should be a printed book!
25. nov. 2022

Gen
Excited!!
Just looking at what will be in this E-book has me excited!! The chocolates in the pictures on Instagram are beautiful.
30. sep. 2022

Monika Bachmann
+3725293802
Chocolate Bonbons - a practical quide (engelsk version)
Ofte købt sammen med