Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen

Lær hvordan du laver hjemmelavede Snickers, Lion, Bounty, Mars og Twix. "CHOKOLADEBARER – luksusversioner" er den ultimative bog om at lave lækre, hjemmelavede chokoladebarer.

CHOCOLATE BARS (engelsk version)

80,00 kr.
Varenummer: 004

ENGELSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 20.

Denne e-bog indeholder anvisninger til designs og opskrifter på fyld til Tines versioner af fem forskellige chokoladebarer:

  • Snickers
  • Lion
  • Bounty
  • Mars 
  • Twix

OBS:
E-bogen "CHOCOLATE BARS" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i Tines første e-bog, "CHOCOLATE BONBONS - a practical guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på Chokoladebloggen lige her: Chokoladetemperering - Så nemt er det!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke refundere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så skriv derfor hellere først :-) Du sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv


Kundeanmeldelser
Bliv den første til at anmelde denne vare