Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE
Opskrifter på fyldte chokolader med efterårssmage

AUTUMN - two layered chocolate bonbons (engelsk version)

160,00 kr.
2 anmeldelser
Varenummer: 010

ENGELSK VERSION AF E-BOGEN

Umiddelbart efter køb modtager du en e-mail med link til download af e-bogen.

Antal sider: 27.

I denne e-bog får du opskrifter på fire forskellige fyldte chokolader, som alle har fuld smæk på smagen - og som smagsmæssigt passer godt til efteråret. Men selv om alle fire chokolader er fyldt med efterårssmage, så spænder de faktisk ret bredt smagsmæssigt.

Alle fire chokolader indeholder to forskellige slags fyld. Du får altså i e-bogen opskrifter på otte forskellige slags fyld. Alle otte fyld er balancerede. Heri ligger, at opskrifterne er nøje afstemt, hvad angår smag, sødme, tekstur og naturligvis også holdbarhed.

Alle ingredienserne til efterårschokoladerne kan købes i et almindeligt velassorteret supermarked - dog nok lige med undtagelse af pektin, som bruges i æblekom­potten i ”Æble & Makron”. Pektin kan købes i flere danske bage-/chokolade­web­shops. Hvis du ikke har pektin, kan du erstatte pektin med gul eller rød melatin. 

De færdige chokolader kan holde sig i minimum 45 dage.

De fire chokolader, som du får opskrifterne på her i e-bogen er:


Chai Latte & Brombær
Fyldig chokoladekaramel med et hint af chai latte samt en fast chokoladetrøffel med let syrlighed fra brombærrene.

Æble & Makron
Frisk og syrlig æblekompot samt crunchy makronlag.

Tahin/Kanel & Bastogne
Kanelkrydret ganache lavet på tahin samt kikselag lavet med Bastognekiks og mandelpraliné.

Orange & Gianduja
Orangekaramel lavet på hele appelsiner samt crunchy hasselnøddegianduja.


OBS:
E-bogen "AUTUMN - two layered chocolate bonbons" indeholder ikke anvisninger på at temperere farvet kakaosmør og chokolade.

Men i min første e-bog, "CHOCOLATE BONBONS - a practical guide", kan du læse, hvordan du lykkes med temperering. Den e-bog indeholder nemlig alt, hvad du har brug for at vide om, hvordan du tempererer chokolade og farvet kakaosmør, farver dit eget kakaosmør, arbejder med airbrush, rengør forme, laver lækkert fyld med lang holdbarhed og meget, meget mere.

Hvis du er på udkig efter en super nem trin for trin guide til chokoladetemperering, finder du sådan en på The Chocolate Blog lige her: Chocolate tempering made easy!

Selve den fil, du downloader, er en pdf-fil. Så e-bogen fungerer både super fint, hvis du fx ønsker at læse den på en iPad - og lige så fint, hvis du ønsker at udskrive den på almindeligt A4-papir.

Da e-bøger er digitale, sker købet af dem uden fortrydelsesret. Køber du en e-bog, kan du derfor ikke returnere eller ombytte den. Hvis du er i tvivl om noget, så spørg derfor hellere først :-) Du kan sende en besked via kontaktformularen her i webshoppen.

Antal
1
Føj til kurv

Recipe for chocolate truffle with blackberryRecipe for apple and macaron filling in a chocolate bonbonChai latte chocolate caramel recipeThe best orange caramel for chocolate bonbons and crunchy gianduja

Kundeanmeldelser

Baseret på 2 anmeldelser
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
18. okt. 2023

Dana
Scrumptious!
These recipes are simply spectacular. Not only are they easy to follow with ingredients that are easy to source, they taste amazing and have good shelf lives. Crowd pleasers for sure!
18. okt. 2023

Cindy Sanche
Superb!
This is my first time ordering and what a great e-book it is! Easy to read and a beautiful choice of recipes for me to try - all easily accessible ingredients too, which I love. Thank you so much!
Ofte købt sammen med