Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE
Opskrifter på fyldte chokolader med efterårssmage

AUTUMN - two layered chocolate bonbons (engelsk version)

150,00 kr.
3 anmeldelser
Varenummer: 010

ENGELSK VERSION AF E-BOGEN

For ægte chokoladeelskere: Luksuriøse efterårschokolader der forener klassiske og nyskabende smage

Umiddelbart efter dit køb modtager du en e-mail med et link til at downloade e-bogen AUTUMN - two layered chocolate bonbons

Denne e-bog tager dig dybt ind i kunsten at skabe de lækreste hjemmelavede fyldte chokolader, der fanger essensen af efterår. De detaljerede opskrifter er nemme at følge, og de guider dig igennem processen med at fremstille chokolader med hver to lag fyld - og sikrer, at selv nybegyndere inden for fyldte chokolader kan lykkes med opskrifterne. Hvert fyld er balanceret og grundigt testet for at sikre den bedste smag og tekstur - også over tid.

Chokoladerne har en holdbarhed på mindst 45 dage, så du har god tid til at nyde dem. Men pas på - de er så velsmagende, at de typisk forsvinder meget hurtigere! 😀

Med AUTUMN - two layered chocolate bonbons får du opskrifter på otte forskellige fyld, fordelt på fire unikke chokolader - hver med smage der passer godt til efteråret:

·        Chai Latte & Brombær: Rig chokoladekaramel med et hint af chai latte kombineret med en fast chokoladetrøffel, der er fremhævet af brombærrenes subtile syrlighed.

·        Æble & Makron: Frisk og syrlig æblekompot sammen med et sprødt makronlag.

·        Tahini/Kanel & Bastogne: Kanelkrydret ganache baseret på tahini sammen med et kikselag lavet af Bastognekiks og mandelpraliné.

·        Appelsin & Gianduja: Appelsinkaramel fremstillet af hele appelsiner sammen med et sprødt lag af hasselnøddegianduja.

Når de opbevares ved 16-18 grader eller køligere, vil chokoladerne kunne holde sig i mindst 45 dage.

Alle ingredienserne til chokoladerne kan købes i et almindeligt velassorteret supermarked - dog nok lige med undtagelse af pektin, som bruges i æblekom­potten i ”Æble & Makron”. Pektin kan købes i flere danske bage-/chokolade­web­shops. Hvis du ikke har pektin, kan du erstatte pektin med gul eller rød melatin, som kan fås i de fleste supermarkeder. 

Antal sider: 27.

 

P.S.:
E-bogen AUTUMN - two layered chocolate bonbons indeholder detaljerede instruktioner til, hvordan du skaber udsøgte fyldte chokolader med skønne efterårssmage. E-bogen indeholder ikke instruktioner til temperering af farvet kakaosmør og chokolade. Du kan dog finde omfattende instruktioner til temperering i min tidligere e-bog, CHOCOLATE BONBONS - a practical guide, eller få adgang til en enkel tempereringsguide på Chokoladebloggen.

E-bogen er tilgængelig i PDF-format, ideel til visning på enheder som smartphones, tablets og bærbare computere, eller til udskrivning på A4-papir.

 

TILFREDSHEDSGARANTI:
Denne e-bog indeholder opskrifter på fire lækre chokolader, hver med de fyldige og varme smage af efterår. Hver chokolade har to lag fyld, så du får i alt otte perfekt balancerede opskrifter i e-bogen.

Jeg har kombineret mine virkeligt (!) mange års erfaring med chokoladefremstilling med nøje testning og justering for at skabe disse unikke, efterårsinspirerede chokolader. Jeg er sikker på, at du vil nyde at lave og smage disse chokolader lige så meget, som jeg nød at udvikle dem.

Men i øvrigt: Der er ingen risiko ved at købe e-bogen i dag. Hvis du af en eller anden grund ikke elsker AUTUMN - two layered chocolate bonbons, skal du bare give mig besked inden for 7 dage, så refunderer jeg dine penge - uden spørgsmål.


Jeg tror, at disse opskrifter vil blive blandt dine favoritter i din samling af chokoladeopskrifter, og jeg glæder mig til at se dine chokolader!

Tine

TILVALGSTILBUD: Få e-bogen "SPRING - two layered bonbons" med til reduceret pris, når du køber "AUTUMN - two layered bonbons". Normalprisen er 150,00 kr.
Antal
1
Føj til kurv

Recipe for chocolate truffle with blackberryRecipe for apple and macaron filling in a chocolate bonbonChai latte chocolate caramel recipeThe best orange caramel for chocolate bonbons and crunchy gianduja

Kundeanmeldelser

Baseret på 3 anmeldelser
100%
(3)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
16. sep. 2024

Paul
Delightful
As per her other e-book titles, these recipes are easy to follow and understand. There are great explanations about methods and why you do things a certain way. Everything is a counter for, including what chocolate moulds she uses. I would certainly recommend her e-books to any one.
18. okt. 2023

Dana
Scrumptious!
These recipes are simply spectacular. Not only are they easy to follow with ingredients that are easy to source, they taste amazing and have good shelf lives. Crowd pleasers for sure!
18. okt. 2023

Cindy Sanche
Superb!
This is my first time ordering and what a great e-book it is! Easy to read and a beautiful choice of recipes for me to try - all easily accessible ingredients too, which I love. Thank you so much!
Ofte købt sammen med