Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE

Shine: Sådan her!

Smukke, skinnende chokolader kræver tre ting:

1. At arbejde med en ren form uden ridser. En ren form opnås bedst ved at vaske den med varmt vand og sæbe og eventuelt med en efterfølgende tur i opvaskemaskinen. En form kan blive ridset, hvis man bruger skarpe redskaber i den. Du bør fx være varsom, hvis du laver designs, hvor tyller, airbrush eller andet udstyr skal bruges helt nede i selve fordybningerne.

2. At arbejde ved de rigtige temperaturer. Det gælder både rumtemperaturen og formens temperatur, og det gælder alle led af arbejdsprocessen.

3. At arbejde med korrekt tempereret farvet kakaosmør og korrekt tempereret chokolade.

Alle tre trin er hver især ultra vigtige, hvis du ønsker at opnå perfekt shine på dine chokolader. Men følger du dem, er der også garanti for succes.

I min e-bog "FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide" finder du alt, hvad du har behov for at vide om de tre trin nævnt ovenfor.