Denne e-bog
er perfekt til dig, som aldrig før har lavet fyldte chokolader, eller som har
prøvet det et par gange, men som mangler en tempereringsguide, der giver dig
perfekt tempereret chokolade – hver gang.
Ud over en
”failproof” guide til chokoladetemperering får du også en oversigt over arbejdsprocessen
for fyldte chokolader fra start til slut, en liste over nødvendigt udstyr samt
en opskrift på en super lækker kaffeganache, der tilmed er nem at lave – og som
kan laves med ingredienser, som du kan få i dit lokale supermarked.
Der gælder
forskellige temperaturer ved temperering af forskellige chokoladetyper som fx
mørk, lys og hvid chokolade. Her i e-bogen får du en oversigt over temperaturerne
for de fem mest gængse chokoladetyper, så du med oversigten i hånden vil
kunne temperere alle fem typer.
Med denne e-bog i hånden vil du altså kunne lave fyldte chokolader fra start til slut :-)
Klik på linket herunder (eller på selve billedet af e-bogen) for at få din e-bog.