Hjælp til dig til at lykkes med at lave fyldte chokolader

TINE PREFERS CHOCOLATE

KOM I GANG med fyldte chokolader - få din gratis startguide her!

Denne e-bog er perfekt til dig, som aldrig før har lavet fyldte cho­ko­lader, eller som har prøvet det et par gange, men som mangler en tem­­pe­reringsguide, der giver dig perfekt tempereret chokolade – hver gang.

Ud over en ”failproof” guide til chokoladetemperering får du også en over­sigt over arbejdsprocessen for fyldte chokolader fra start til slut, en liste over nødvendigt udstyr samt en opskrift på en super lækker kaffeganache, der tilmed er nem at lave – og som kan laves med ingre­dienser, som du kan få i dit lokale supermarked.

Der gælder forskellige temperaturer ved temperering af forskellige chokoladetyper som fx mørk, lys og hvid chokolade. Her i e-bogen får du en oversigt over temperaturerne for de fem mest gængse choko­lade­typer, så du med oversigten i hånden vil kunne temperere alle fem typer.

Med denne e-bog i hånden vil du altså kunne lave fyldte chokolader fra start til slut :-)

Klik på den blå knap nedenfor (eller på selve billedet af e-bogen) for at få din e-bog.