Website helping you to master chocolate bonbons

TINE PREFERS CHOCOLATE
Learn how to make chocolate bonbons. "CHOCOLATE BONBONS - a practical guide" is the ultimate book on making homemade chocolate bonbons. Recipes for chocolate bonbons.

FYLDTE CHOKOLADER - en praktisk guide (Danish version)

49.00€
50 reviews
Item number: 001

DANISH VERSION OF THE E-BOOK

The ultimate practical guide to success in making beautiful, tasty chocolate bonbons.

Immediately after your purchase you will receive an e-mail with a download link to the e-book.

You get, among other things, this in the book:

- Detailed step by step guide to tempering chocolate and coloured cocoa butter
- The knowledge of how to make beautiful, shiny chocolate bonbons
- Everything you need to know about airbrushing, including how to bring your airbrush to life, how to get to know your airbrush, and what to adjust if the airbrush doesn't spray evenly and nicely (or doesn't spray at all)
- Knowledge of the properties of different sugars and the physics of chocolate tempering
- 24 easy recipes for fillings for your chocolate bonbons - that both taste extremely delicious and have a shelf life of 2 months*
- Step-by-step guides to decorating your chocolate bonbons with coloured cocoa butter, including guides for both simple and more advanced designs
- Directions for cleaning moulds and equipment
- Information on storage and shelf life of the chocolate bonbons
- Information and recommendations regarding equipment and ingredients
- Tips for all stages of the work process

All in all, the book is a cornucopia of practical tips and points of attention in order to succeed in making beautiful, tasty chocolate bonbons.

Also, see the table of contents below for a more detailed insight into what the book contains.

Number of pages: 147

*All fillings have a shelf life of minimum 2 months. However, a couple of fillings (Passion fruit ganache and Rhubarb/ginger ganache) will have lost some of their intensity in taste after 1 month. Therefore, the general shelf life the of fillings in the e-book is indicated as 1-2 months. But none of the fillings in the e-book will be bad after 1 month.

BONUS:
In addition to the 24 different fillings in the e-book, you also get my updated recipe for caramel: Crunchy Salted Caramel 2.0.


NB:
The file that you download is a pdf file. So the e-book works both super well if you want to read it on an iPad - and just as well if you want to print it on regular paper.

Since e-books are digital, a purchase of e-books is final. Therefore, if you buy an e-book, you cannot return or exchange it. If you have any questions, it is better if you ask me first :-) You can send a message via the contact formula.

Quantity
1
Add to basket

E-bog om at lave fyldte chokoladerAlt du skal vide om at lave fyldte chokoladerFørstehjælp til temperering af chokoladeFarverige fyldte chokoladerSådan farver du fyldte chokoladerSådan kommer du fyld i fyldte chokoladerSådan skraber du chokoladeforme i polycarbonatWater Activity i ganache og holdbarhedDesigns for farverige fyldte chokoladerDekorationsteknikker for fyldte chokoladerGalaksedesign for fyldte chokoladerOpskrift på pistacieganache

Customer reviews

Based on 50 reviews
100%
(50)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
1. may. 2024

Hanne Holm Nielsen
Fyldte chokolade
Jeg er så glad for denne e bog, da jeg starte på selv at lege med chokolade, var det denne bog jeg brugte som opslags bog, da Tines bøger fortæller trin for trin, så man bliver næsten båret igemmen til et skønt resultatet..
1. may. 2024

Knud la Cour Jensen
Bedste bog om fyldte chokolader overhovedet.
En grundig og let forståelig gennemgang af hvad det er rart at vide, før man kaster sig ud i chokoladeeventyret. De forskellige processer bliver præcist gennemgået, og når man følger dem, og retter sig efter dem, da har man en stor støtte. Men læs de emner du skal i gang med, og gerne flere gange, inden slaget skal stå, f.eks som sengelæsning.
God formøjelse.
1. may. 2024

Linette Kruse
Elsker den
Jeg elsker denne bog, købte den mest for opskrifternes skyld og jeg bruger stort set altid minimum en opskrift herfra når jeg laver chokolader 🥰
1. may. 2024

Birgitte
Overskuelig og virkelig god bog med lækre opskrifter
Jeg har ikke været i gang så længe, men valgte at investere i Tines bog som lidt er blevet min “chokoladebibel”. Lækre opskrifter og gode vejledninger og forklaringer - jeg er kæmpe fan ! Tak, Tine
1. may. 2024

Pia
Let,grundig og lækker
Fyldte chokolader er let at gå til. Beskrivelse af temperering og trin for trin guide gør det ligetil at få succes med mine chokolader. Opskrifterne er skønne smage.
1. may. 2024

Katrine
Fantastisk e-bog
Virkeligt god og detaljeret bog, min go to hver gang jeg er i tvivl om noget med chokolade. Den er virkeligt godt beskrevet og samtidig er det nemt og overskueligt at finde det afsnit man mangler. Klar anbefaling herfra
27. mar. 2024

Mette R. Kongsted
Alt man behøver
Denne bog indeholder faktiske alt man behøver at vide, især var jeg rigtig glad for afsnittet om airbrush, da der var en del jeg ikke vidste.
Jeg savnede dog lidt i afsnittet om temperering omkring hvad hvis chokoladen eller kakaosmørret bliver for varmt, hvad kan man så gøre.
Det er super opskrifter der er i og igen flotte mønstre.
Response from webshop (5. apr. 2024)
Kommentar til Mettes anmeldelse:
Fra side 35 i bogen: "Hvis du i smelteprocessen kommer til at varme cho-koladen højere op end til 48-49°C, er det ingen ulykke. Der er dog en øvre grænse for, hvor høj en temperatur chokoladen kan varmes op til uden, at det går ud over chokoladens smag. Men er temperaturen kun kommet et par grader for højt op – eller endda op på 55°C, skal der blot podes med en lidt større mængde callets. Kommer du fx til at varme chokoladen op til 53°C, så tilsæt da 30 % pode-callets i stedet for 25 %. Andre chokolader end mørk er dog mere temperaturføl-somme og bør ikke opvarmes til mere end 45°C." Hvad angår farvet kakaosmør, kan det også godt tåle at blive varmet op til 55°C. God fornøjelse ude i chokoladekøkkenerne :-) Mange hilsner Tine
19. feb. 2024

Lisbet Gad Christiansen
Når chokoladerne imponerer
Sjovt, svært, udfordrende og så...så var den der, efter grundig vejledning fra den skønne bog. Blanke, fint knæk og vidunderligt fyld! Tak for en skøn ny køkken-bog.
21. jan. 2024

Trine
Grundig og forståelig
Virkelig gode guides! Grundig og forståelig og let at gå i gang med.
21. jan. 2024

Hanne Bertel Melin Jensen
DEN her er brugbar!
Denne vejledning er ikke bare brugbar for første gangs udøver, men bestemt også for de lidt mere rutinerede. Den guider, støtter og forklarer, så det er til at forstå, uden at det bliver FOR udpenslet. En for mig meget værdifuld støtte i chokoladeverdenen.
21. jan. 2024

Mads
En stor hjælp!
Virkelig god og detaljeret bog. En stor hjælp med alt informationen, og metoderne omkring chokolade
20. jan. 2024

Kristine
Super all-round guide
En rigtig god guide med al den information du har brug for, for at komme i gang. Den er overskuelig, let at forstå og smukt illustreret.
20. jan. 2024

Michael lyk Lauridsen
Bedste bog
Det er en super bog og hvilken respekt for den tid det må have taget at fremstille dette vidunder af en bog
20. jan. 2024

Linda Marie Toft
Alt om chokolade, must haves
Denne bog beskriver alt om chokolade og fyld. Den er super både til øvede og nybegynder, og man får en forklaring på, hvorfor fyld har forskellige holdbarheder mm. Dog bruges der lidt andre sukkervarianter som man kun kan købe i web butikker. Men det er det vær.
20. jan. 2024

Jette
God illustreret bog
En virkelig god bog der er illustreret godt, den er bare til at gå til. Gode opskrifter.
20. jan. 2024

Jette
God illustreret bog
En virkelig god bog der er illustreret godt, den er bare til at gå til. Gode opskrifter.
18. jan. 2024

Ester Broni
En god bog for nybegynder
Det er en meget lærerig bor, man bliver guidet igennem alt hvad man har brug for.
17. jan. 2024

Magna D. Joensen
Super bog
Har købt bogen "Fyldte chokolader", en super bog, som forklarer fremgangsmåde på en "idiotsikret" måde. Man kan ikke fejle, med temperering af chokolade, med denne bog
16. jan. 2024

Sanne Grandahl
Bedste bog om chokolade
Selvom jeg efterhånden har tempereret meget chokolade, så kaster jeg altid et blik på Tines guide til korrekt temperering før og imens. Af de mange lækre slags fyld er Bounty klart favoritten. Den er lysår bedre end originalen. Så skal du vælge et opslagsværk så vælg dette.
16. jan. 2024

Dorthe Sørensen
Min chokolade bibel
En fantastiske bog. Alt er beskrevet så godt, at selv om man er “NY” inden for det at lave flotte chokolade stykker, så bliver det et godt resultat, hvis man giver sig tid til at læse og følge bogen.
Bogen er at læse og forstå. 👍👍
16. jan. 2024

Emilie
Super e-bog!
Rigtig god e-bog med masser af nyttig info og vejledninger. Nemt at forstå og følge 😊
14. jan. 2024

Wendy Kjerrumgaard
Flotte blanke chokolader
Totalt nybegynder her…!!

Men med denne bog blev jeg guidet igennem hver enkelt del af processen, så jeg formåede at lave flotte blanke chokolader i første forsøg.
Tak Tine
13. dec. 2023

Torben Søemod
Super god opslagsværk
Dette er en rigtig godt opslagsværk. Jeg kan især godt lide Tine's "opgør" mod mange af de gængse arbejdsmetoder - eks. det med at vaske sine forme med opvaskemiddel.
18. nov. 2023

Anja Koust
Super ⭐️
Det er en virkelig god opslags bog, med megen nyttig info og svar på stort set alt du lige kan komme ud for i chokolade verdenen👍🏼
Nem at forstå og følge.. super ⭐️
23. oct. 2023

Søren Juhl Hansen
God håndbog
Super bog til inspiration og som go-to når teknikker skal opfriskes/udforskes
21. oct. 2023

Katja
BogEN om chokolade håndværk
Hvis du kun skal have én bog om chokolade, så er det denne. Der står alt, du har brug for, for at komme igang og for at udvikle dig de første mange skridt i chokolade håndværket.
21. oct. 2023

Dorthe
Mega gode opskrifter
Super gode og holdbare opskrifter, elsker dem
21. oct. 2023

Merete Seefeldt
Meget udførlig og god indføring i chokolade verdenen
Virkelig god og informativ bog med mange praktiske arbejdsbeskrivelser
21. oct. 2023

Rikke
Min nye go-to bog
Bogen kommer hele vejen rundt om arbejdet med fyldte chokolader, uanset hvad du har brug for hjælp til. Alt bliver grundigt forklaret i et forståeligt sprog. Jeg er især begejstret for opskrifterne, da de dels er super lækre, dels kan laves uden alt for mange specialvarer og nemt kan varieres med andre smage.
21. oct. 2023

Susanne
Letforståelig for begyndere
En anbefalelsesværdig grundbog for dem, der ikke har arbejdet ret meget med chokolade. Der er rigtig meget god information i e-bogen til mange goder timer med at fremstille lækre chokolader og dermed udvide sine erfaringer. En e-bog der tog mig i hånden hele vejen.
21. oct. 2023

Lotte
Fantastisk grundbog med masser af viden, tips og tricks
Overskuelig, let-læselig og fyldt med al den information, man har brug for som begynder, og hvis man har lyst til at "nørde" i dybden :-)
Beskriver alle processerne så flot og let-forståeligt!
Grundig gennemgang af alle emner, en fantastisk all-round-bog til både begyndere og mere erfarne chokolade-håndværkere :-)
21. oct. 2023

Inge Rudklint
Fantastisk grund-guide!
Denne guide er en fantastisk grund-guide, som kommer omkring alle de grundlæggende teknikker i arbejdet med fyldte chokolader.
Guiden er fyldt med guldkorn og brugbare tips, som gør arbejdet nemmere.
Kan bestemt anbefales!
20. oct. 2023

Susanne
Fantastisk e-bog
Nu har jeg snart prøvet alle opskrifter i denne fantastiske e-bog og jeg syntes at hver og en er utrolig nem at gå til og smagen er helt i top. Jeg har ikke mødt et fyld som ikke var super lækker og rigtig god både i konsistens og smag. Jeg kan varmt anbefale denne bog.
20. oct. 2023

Henriette
Den er fantastisk
Jeg er vild med bogen, den giver mig hele tiden lyst til at prøve mere. Desuden er den smukt illustreret og billederne viser meget nøje, hvordan processerne er. Jeg er også imponeret over alle de tekniske oplysninger bogen giver - alt fra holdbarhed, sukkeregenskaber og rengøring - og rigtig meget mere.
Jeg vil til enhver tid anbefale bogen til andre, der - som jeg - synes det er fantastisk at arbejde med fyldte chokolader <3
19. oct. 2023

Julie
Bogen, du må eje
En dejlig og nem bog at forstå.
Alt fra hvad chokolade der er nem at arbejde med til hvordan du kommer igennem alle processer, til det færdige resultat.
Man får virkelig en god udførlig vejledning og guidening, med billeder.
Der er også noget for nørden, med lidt mere teknisk info omkring råvarer.
Og ikke mindst.
Nemme opskrifter at følge.
Så er super god bog at investere i, man fortryder ikke købet.
19. oct. 2023

Pia
Rigtig god og praktisk bog
Det er en fornøjelse at læse bogen med de praktiske anvisninger. Selv om jeg har lavet chokolade i nogen år er fremgangsmåden i bogen om temperering lige til at bruge og får det til at lykkes hver gang. Selv hvid chokolade som har drillet fungerer nu. Meget smagfulde opskrifter med god holdbarhed. Tusind tak
18. oct. 2023

Bente Glud Kjeldsen
Fremragende
En god og letforståelig bog fyldt med gode fif og opskrifter - min uundværlige chokoladebibel!
18. oct. 2023

Magna
Rigtig god bog
Er simpelthen så glad for bogen. Den er "idiotsikret", man lykkes hver gang, fordi der er så god beskrivelse i bogen
18. oct. 2023

Gitte Ruus Pedersen
Chokolade bibel
Denne bog er helt igennem fantastisk. Om du er begynder eller med erfaring, er denne bog et rigtig godt køb! Den tager dig i hånden hele vejen igennem processen og er fuld af inspiration til både design og fyld.
18. oct. 2023

Line
Fantastisk
Super bog. Alt bliver forklaret så det er nemt at forstå. Det er min chokolade bibel 😊
18. oct. 2023

Xenia Nielsen
Fantastisk bog 🍫
En fantastisk bog der guider en fuldstændig igennem alle faser med temperering, dekorere forme, lave skallerne og fylde dem med en masse lækkert fyld som der også er mange opskrifter til.
Jeg er især glad for at fyldet fra bogen er noget der kan holde sig fint i længere tid.
En rigtig flot bog Tine 🍫
18. oct. 2023

Sarah Kamphausen
Fantastik bog
Elsker denne bøger. Fantastik og lækker opskrifter. Jeg har menge glæde af. Tak for det😘. Hilsen Sarah fra Tyskland.
18. oct. 2023

Michael lyk
Chokolade med fyld
Det er nok noget af det bedste jeg har købt på nettet som pdf. Utroligt godt beskrevet af en net bog at være viser helt sikkert at dem der står bag det virkelig mener det.
18. oct. 2023

Tina
Virkelig god bog
Super god bog der fører dig hele vejen igennem kunsten at lave lækre chokolader
18. oct. 2023

Tina Ingemann
Elsker denne bog
Jeg simpelthen elsker denne bog. Læste den fra ende til anden på en gang. Fantastisk teoribog, som giver et godt indblik i chokoladens forunderlige verden, og nogle skønne opskrifter.
18. oct. 2023

Heidi
Lækker bog
Super god bog, som tager dig hele vejen fra A til Z
18. oct. 2023

Julie Bjergstrøm Karlsen
Bedste bog til dato
Det er den bedste bog der er skrevet til dato og jeg anbefaler den til andre som også gerne vil lærer at lave chokolade, så tak for det🥰
10. may. 2023

Susanne
Fantastisk bog
Der er alt hvad man skal bruge af hjælp til at lave flotte chokolader rigtig god forklaring så det nemt at gå til .
10. mar. 2023

Dina Larsen
Super e- bog.
Super lækker e-bog, jeg har megen glæde af. :-)
9. mar. 2023

Stephanie
Chokolade temperering der bare virker
Efter jeg har købt din bog og brugt din chokolade tempererings metode har den bare virket hver gang og min chokolader kommer skinnende ud også når jeg støber i ren chokolade, og det bare fantastisk og så er dine opskrifter også bare gode og lækre. Så tak for din hjælp og guide som virker til mig.
Often bought together with