- Chokolade i god kvalitet (fx fra Callebaut) - og gerne i knapper/callets, så du slipper for at hakke chokoladen
- Chokoladeforme af polycarbonat (hård plast)
- Skål som kan bruges i mikroovn
- Køkkenvægt
- Dejskraber i silikone
- Pålideligt termometer (enten infrarødt -eller stiktermometer)
- Chokoladeskraber i metal eller plast (gerne et par stykker)
- Engangssprøjteposer
- Bagepapir
- Farvet kakaosmør (fx fra Roxy & Rich)
- Engangshandsker
- Dekorationsværktøjer som forskellige pensler, svampe, tandbørster mv.
- Fryseelement (speeder tempereringsprocessen op)
- Viskestykker (som kun bruges til at arbejde med farvet kakaosmør)
- Køkkenrulle
Trin for trin guide til chokoladetemperering: Chokoladetemperering - så nemt er det!
Undgå de typiske fejl: Chokoladetemperering - 5 fejl du ikke vil begå