Der kommer løbende nye e-bøger i webshoppen

OM TINE

Denne webshop ejes af Tine Forst, som desuden er kvinden bag Instagramprofilen tine.prefers.chocolate.

Tine er vild med chokolade og har været det lige så længe, hun kan huske. Når Tine er på restaurant, vælger hun altid chokolade­des­serten. Sådan har det altid været. Hverken en crème brûlée eller en tiramisu lokker særligt meget, hvis man i stedet kan få et eller andet (nærmest hvad som helst) med chokolade.

Tine har lavet fyldte chokolader i rig­tig mange år og har taget kurser hos flere for­skel­lige chocolatiers samt læst bøger af de mest velanskrevne forfattere indenfor cho­ko­lade. Tine har i det hele taget sat sig grundigt ind alt, hvad der er værd at vide om chokolade for at kun­ne opnå de bedst mulige resul­tater, når hun laver fyldte choko­lader.

Tines e-bøger er skrevet med udgangspunkt i de mange prak­tiske erfaringer, hun har gjort sig under sine (virkeligt!) mange timer i cho­ko­lade­­køkkenet samt al den teore­tiske viden om chokolade, som hun har tilegnet sig gennem de sidste mange år.

Tine bor i en forstad til København, er født i 1978, er uddannet jurist i 2002 og har siden 2007 arbejdet som advokat. Tine er en del af Callebaut Nordics bloggerteam, og hun er ambassadør for det canadiske firma Roxy & Rich, som blandt andet fremstiller kakaosmørfarver i højeste kvalitet.